... yazı kalır.

bellatrix begins: batman gibi değil, anka kuşu gibi!

Sertab Hissiyatı

Eğitimin tekinde karşıma çıkan ilk soru şuydu:

İlk sorudan tiksindirdi eğitim kendinden, yani. Bu da yeni moda. Eskiden paşa paşa suratsız eğitimimize girer, yanlış yaptığımız bir şey varsa geri al tuşuna basar, doğru yapana kadar tüm şıkları dener ve çıkardık, sonra da cevap listesini yanımızda oturan arkadaşımıza verirdik.

Bu eğitimlere kattıkları sözde eğlenceli, böyle oyunlu şekilli sorular beni fıtık ediyor. Arkadaşım ben eğitim aldığımın farkındayım, önüme kedili bi kupada kahve koyup, soyulmuş mandalina bırakıp başımı okşamasan da olur. Hem bakalım backspace tuşu çalışıyor mu? O da yok.

Ağzımda sertab hissiyatı yaratıp, sası bir tat bırakıyor bu kahve. Şimdi yapacağım şey için peşinen özür diliyorum hepinizden ama sertab hissiyatını anlatmaya benim kelimelerim yetmez. Kendiniz duymalısınız, içinizde hissetmelisiniz.

Tıklayın bakalım şuraya: Sertab Erener - One more cup of coffee. Bakalım ne kadar dayanabileceksiniz...

E peşinen özür diledim ben ama!

0 yazmadan duramayan var!:

Related Posts with Thumbnails

bencileyin

Fotoğrafım
iyiyim, kötüyüm, mutluyum, mutsuzum, güzelim, çirkinim - herkes kadar. çok şey bilir, her şeyi hatırlarım; çöp beyinliyimdir. bana alttan bakarsanız bir tanrı görürsünüz (temsili). müzik dinlerim, sadece yalnızsam veya sarhoşsam bağıra bağıra eşlik ederim; yoksa insanları düşünürüm aslında. ve severim. insanları severim; bazı insanları daha fazla, bazılarını çok çok fazla, boyumdan büyük severim. sonracıma, okurum. bir de yazarım; iyi, kötü, mutlu, mutsuz, güzel, çirkin - herkes kadar.

basılı materyalin hastasıyım!

read the printed word!