... yazı kalır.

bellatrix begins: batman gibi değil, anka kuşu gibi!

Apaçi dans kursları açıldı!

Haber izlemek adetim değil. Sosyal medyadan doğru hem daha hızlı, hem de daha hap haline getirilmiş haber alıp, gerektiğinde detayını açıp okumak daha verimli çünkü.

16 Ocak 2011 günü artık her ne yapıyorsam, önümde açık olan atv haber'de şuna denk geldim:



Mobese kamera görüntüsüyle ana haberi doldurmaktan bir derece kötü (en azından onların arkasında dididivdavdididovdov gibi kukla tiyatrosu efektli bir komik müzik oluyor. Bunda fon müziği apaçi.)

Bu haberi sunmak ve yüzündeki kibar gülümsemeyi muhafaza etmek zorunda olan haber spikeri için çok üzüldüm. Belki kendisi o kadar üzülmüyordur. Bazı insanlar daha kolay alışıyor saçmalıklara ve kimsenin işine yaramayacak işler yapmaya. İnanmak gerekli değil bazısı için (imrendiğim bir durumdur).

Tüm haberde, geçen yıl kolbastı oynamış olan, bu yıl da apaçi furyasına kaptıran çocuk favorim. İleride insanlara güven veren bir gülümsemeye sahip bir i.melih potansiyeli görüyorum onda. Annesi ona telefon aldığında mutlaka bir Soner Sarıkabadayı şarkısını çalarken dinlet'i yapacak, önünde A.Fitch yazan çakma tişörtler giyecek ve İzmir'deki tüm apaçiler gibi bu şarkıyla patlayacak.

Aferim ona.

0 yazmadan duramayan var!:

Related Posts with Thumbnails

bencileyin

Fotoğrafım
iyiyim, kötüyüm, mutluyum, mutsuzum, güzelim, çirkinim - herkes kadar. çok şey bilir, her şeyi hatırlarım; çöp beyinliyimdir. bana alttan bakarsanız bir tanrı görürsünüz (temsili). müzik dinlerim, sadece yalnızsam veya sarhoşsam bağıra bağıra eşlik ederim; yoksa insanları düşünürüm aslında. ve severim. insanları severim; bazı insanları daha fazla, bazılarını çok çok fazla, boyumdan büyük severim. sonracıma, okurum. bir de yazarım; iyi, kötü, mutlu, mutsuz, güzel, çirkin - herkes kadar.

basılı materyalin hastasıyım!

read the printed word!