... yazı kalır.

bellatrix begins: batman gibi değil, anka kuşu gibi!

"Portakal isteyen var mı?"

Ya doğruya doğru şimdi, bugün öğleden itibaren bildiğin güzel filanım. Yoksa insanlar bana kolay kolay "vaaay" demez. Evet, bunun için kuaför desteği almak hoş bir şey değil ama yine de, her ne kadar ağzını eğe eğe "makyajsız daha güzel, fön filan olmasın, doğal güzellik ehe mehe" de dese bazı tipler, bu tip dış destekler salya üretiminizi arttırıyor beyler. Önce şu ikiyüzlülükten bi vazgeçelim.

Tabi bu şekilli halimin akşam bi patron vedası ile yarınki kulüp zımbırtısı arasında heba olacağı neredeyse kesin olduğundan, bu konuda bahis bile açmıyorum. Ekmeğini yiyeceğimiz bir durum olamayacak yani bu güzellik hali. Yine de, Sinan bana katılmayacak olsa da söylemek zorundayım, kendi kendimi daha iyi hissediyorum. Bunu kendim için yaptım, işte.

Hem bugün zaten komik bir gün. Demin ofiste biri bağıra bağıra "portakal isteyen var mı?" diye sordu. Aklım çıkıyodu resmen. Bu durumun komikliğine benimle birlikte gülecek kimse olmadığından Değerli gibi kıs kıs sesleri çıkararak bilgisayar ekranına gömüldüm. Normalde de sürekli kendi kendine konuşan ve gülen biri olduğum için bu halimi kimse yadırgamadı.

Ve bugün ayın 14'ü ve günler yavaşlıyor.
Ve hep öyle olur zaten.

4 yazmadan duramayan var!:

İlk paragraf harika :))
Abartmamak kaydıyla dıştan destek almak lazım tabii. Hep organik hep organik nereye kadar :)

 

Kimse sadece kendi için yapmaz :)

 

Mesela herkes şişman olsa zayıflık peşinde koşulmaz zaten, ama benim lafım erkeklerin ikiyüzlülüğüne :)

 

Sinaaaaaaaaaaaam! :)

 
Related Posts with Thumbnails

bencileyin

Fotoğrafım
iyiyim, kötüyüm, mutluyum, mutsuzum, güzelim, çirkinim - herkes kadar. çok şey bilir, her şeyi hatırlarım; çöp beyinliyimdir. bana alttan bakarsanız bir tanrı görürsünüz (temsili). müzik dinlerim, sadece yalnızsam veya sarhoşsam bağıra bağıra eşlik ederim; yoksa insanları düşünürüm aslında. ve severim. insanları severim; bazı insanları daha fazla, bazılarını çok çok fazla, boyumdan büyük severim. sonracıma, okurum. bir de yazarım; iyi, kötü, mutlu, mutsuz, güzel, çirkin - herkes kadar.

basılı materyalin hastasıyım!

read the printed word!