... yazı kalır.

bellatrix begins: batman gibi değil, anka kuşu gibi!

Korsancı: Korsan alım satımıyla uğraşan kimse

Kendime hemen bir netbook bilmemne, internete giren ve fütursuzca şarkı indirebilen bir şey almam lazım. Artık indiremediğim albümler filan da rahatsız ediyor beni. Eskiden böyle miydim be, hey gidi.

Korsansa korsan arkadaşım, bir şeyi dinlemeden para vermem ben ona. "Ona o kadar para verilir mi yea" düsturumla tanınmış bir kişi olarak, para harcadığım üç şeyden biri "gerçekten hak eden" klasmanına giren şeyler. Yani siz plağı kaldırdınız ve yerine CD koydunuz (bu arada maliyeti onda birine düşürdünüz ve satış fiyatı aynı kaldı) diye, maaşımın yarısını orijinal CD'lere dökmemi bekleyemezsiniz. Siz müzik yapadurun, ben hak ettiğinizi düşünüyorsam zaten para veririm.

Ayrıca MÜYAP sana hiç saygım yok bilesin. Fizy'yi kapattıran adamlardan birinin kim olduğunu biliyorum (veriverirdim adresini ama ev arkadaşlarını seviyorum çocuğun), telif hakkı melif hakkı diye zırvalayıp sonra torrent'in kökünü kurutan adamlardan biri. Senin indirdiğin Kolpaçino'nun telif hakkı ne olacak ulan?

"Ben işimi para için yapıyorum, ben olsam kapatmazdım Fizy'yi" de, susalım yeğen.

Demek ki neymiş, kendime hemen bir bilgisayar almam lazımmış. İnternete girsin yeter.

0 yazmadan duramayan var!:

Related Posts with Thumbnails

bencileyin

Fotoğrafım
iyiyim, kötüyüm, mutluyum, mutsuzum, güzelim, çirkinim - herkes kadar. çok şey bilir, her şeyi hatırlarım; çöp beyinliyimdir. bana alttan bakarsanız bir tanrı görürsünüz (temsili). müzik dinlerim, sadece yalnızsam veya sarhoşsam bağıra bağıra eşlik ederim; yoksa insanları düşünürüm aslında. ve severim. insanları severim; bazı insanları daha fazla, bazılarını çok çok fazla, boyumdan büyük severim. sonracıma, okurum. bir de yazarım; iyi, kötü, mutlu, mutsuz, güzel, çirkin - herkes kadar.

basılı materyalin hastasıyım!

read the printed word!