... yazı kalır.

bellatrix begins: batman gibi değil, anka kuşu gibi!

Saldır akbaba!

Erkekler birbiri hakkında ne kolay "akbaba" diyebiliyor, şaşırıyorum. İltifat mı yani bu, iltifat ise, hangi marifet buna tabi?

Acı çeken kadın hassasiyetinden yararlanmak olabilir anlatılmak istenen. Yeterince kötü durumda mı, kesin bir erkeğe ihtiyacı var, atıl kurt değil, saldır akbaba!

Garip.

Daha evvel aynı mekanda tanıştığımız aklıevvel bir kızın yanımıza geleceği haberini verdi Tanuj. Yine bir cumartesi gecesinin gereksiz heyecan nidalarıyla geçeceğini düşünüyordum ki, ekledi: "Kıza kaşar gibi davranma." Lan?! "Ne zaman davranmışım?" dedim, "gideri var diyorsun ya" dedi.

Gideri olmakla kaşar olmak arasında nüanstan büyük bir fark var. Üstelik eşitlik/denklik gibi bir ilişki de yok aralarında. Her kaşarın gideri olmadığı gibi, her gideri olan da kaşar olmak zorunda değil. Bu yeni nesil deyimin bana çağrıştırdığı anlam sadece gideri olmaktır. O gider, gitmez, verir, vermez; netice beni ilgilendirmez. Bakıp "ben bunu yataktan atmazdım" diyorsan iyidir işte.

Akbaba mevzuuna gelince... Benim aklıma tek bir şey geliyor beyler: Nekrofili. Eğer ölü sevici değilseniz, bırakın bu akbabalık işini. Daha içimiz ölmedi bizim.

2 yazmadan duramayan var!:

atarda eline su dökemez (en azından bu yazı) ama yine de eyvallah vudu :)

 
Related Posts with Thumbnails

bencileyin

Fotoğrafım
iyiyim, kötüyüm, mutluyum, mutsuzum, güzelim, çirkinim - herkes kadar. çok şey bilir, her şeyi hatırlarım; çöp beyinliyimdir. bana alttan bakarsanız bir tanrı görürsünüz (temsili). müzik dinlerim, sadece yalnızsam veya sarhoşsam bağıra bağıra eşlik ederim; yoksa insanları düşünürüm aslında. ve severim. insanları severim; bazı insanları daha fazla, bazılarını çok çok fazla, boyumdan büyük severim. sonracıma, okurum. bir de yazarım; iyi, kötü, mutlu, mutsuz, güzel, çirkin - herkes kadar.

basılı materyalin hastasıyım!

read the printed word!