... yazı kalır.

bellatrix begins: batman gibi değil, anka kuşu gibi!

Aşk, değildir.

_ You won't introduce me to your friends. You bring me back to that restaurant where men take women they don't want to be seen with. You won't come out and meet my friends. You have me in a niche. Certain events. Certain restaurants. Certain people. Like I'm only a particular fragment of the kind of person you think you should be dating.

_ But I've only gotten to know a particular fragment...
although I'm beginning to know more.

_ No. This is not me. This is me reacting to your perception of me.

_ Well... I think Fung Wa's is the best Chinese food in the city, so that's why we went there. And, the guy we met in the street, and I couldn't remember his name, which possibly means I have Alzheimer's, so that's what that was about. And this afternoon, I had courtside tickets to the Knicks... and that's all, folks.

(Sex and the City, S01E06 Secret Sex)

İstiklal'de yürürken sokağın ortasında durdurup öpmek istemeyeceğim biriyle beraber olma fikri bana anlaşılmaz geliyor.

Benimki iddia
lı bir iddia olabilir ama, yok... Bunu yapmayacağım. Günün birinde "Bir insanın vermesi gereken en önemli kararlardan biri, hatta belki de en önemlisi, karşısındaki insana razı olma veya olmama kararıdır." demiştim. Hala da öyle düşünüyor ve hissediyorum.

Hayatımın hiçbir boşluğunu doldurma iddiasında olamayan, içine girdiği her küçük kaygan deliği yeni ve büyük bir dünya sanan biriyle dakikalarımı geçiremem. Aşık olmak ve aşıksam, bunu herkese ve her şeye söylemek isterim. Saçmasapan gülmek ve konuşmak, en abuk zamanlarda sesini duymak ve hep orada olmasını istemek hakkım olsun isterim. Uyuduğu vakit uykuyu kıskanmak, dışarı verdiğim dumanı onu düşünerek seyretmek isterim. Bundan gerisi, farklısı, gizlisi benim için sebepsizdir. Hevessiz bir şeydir. Aşk, değildir. Kıskanacağım şeyler arasında değildir.

Buna razı olmayacağımı bilmekle mutluyum.


(Ocak 2011, İstanbul)


İlham için teşekkürler esasdepresif ve zehirli_elma.

3 yazmadan duramayan var!:

"isteme hakkinin olmasi"
beni bitrdin bella.. bittim su lafla, bittim..

 

imzamızı nereye atıyorduk? =)

 

filter validation,
bi de bu lafla seni neden bitirdiğimi bilsem... :)

Jane Jones,
orası iyi, ya da belki azıcık sağa... hah tamam oraya at işte :)

 
Related Posts with Thumbnails

bencileyin

Fotoğrafım
iyiyim, kötüyüm, mutluyum, mutsuzum, güzelim, çirkinim - herkes kadar. çok şey bilir, her şeyi hatırlarım; çöp beyinliyimdir. bana alttan bakarsanız bir tanrı görürsünüz (temsili). müzik dinlerim, sadece yalnızsam veya sarhoşsam bağıra bağıra eşlik ederim; yoksa insanları düşünürüm aslında. ve severim. insanları severim; bazı insanları daha fazla, bazılarını çok çok fazla, boyumdan büyük severim. sonracıma, okurum. bir de yazarım; iyi, kötü, mutlu, mutsuz, güzel, çirkin - herkes kadar.

basılı materyalin hastasıyım!

read the printed word!