... yazı kalır.

bellatrix begins: batman gibi değil, anka kuşu gibi!

Yazının ikincisi, kitabın sonu, sanal alemin ne ilk ne de son dedikodusu

Kitapların sonunu önceden okumam Harry gibi. Öyle saçma şey mi olur? Hakkında hiçbir şey bilmek istemem hatta mümkün mertebe.

Merak kediyi öldürür, okuma zevkini arttırır.

Lakin bir blog takip etmeye başladığımda gider ikinci yazıyı okurum. İlk yazı dertlidir; ya ne yazsam derdiyle ertelenmiş, ya da fazlaca "ciddiye alınmamış"tır. Ayna karşısında yarım saat, yataktan kalkmış birine benzemeye çalışmak tarzı bir ciddiye alınmayıştan söz ediyorum. Evet, tam da böyle.

Şimdi ben mesela, desem ki mesela, hiç tanımadığım bir adamın yazdıklarını büyük merakla okuyorum. Bir "internet crush"ım var; adını biliyorum, yüzünü hiç görmedim. E merak ediyorum desem, mesela.

Bu sanal alemin ne ilk, ne ikinci, ne de son meselası olurdu.

Pek bir önemi de olmazdı da işte, uçup gitmesin diye yazdım.


(31 Ekim 2010, Hisarüstü)

0 yazmadan duramayan var!:

Related Posts with Thumbnails

bencileyin

Fotoğrafım
iyiyim, kötüyüm, mutluyum, mutsuzum, güzelim, çirkinim - herkes kadar. çok şey bilir, her şeyi hatırlarım; çöp beyinliyimdir. bana alttan bakarsanız bir tanrı görürsünüz (temsili). müzik dinlerim, sadece yalnızsam veya sarhoşsam bağıra bağıra eşlik ederim; yoksa insanları düşünürüm aslında. ve severim. insanları severim; bazı insanları daha fazla, bazılarını çok çok fazla, boyumdan büyük severim. sonracıma, okurum. bir de yazarım; iyi, kötü, mutlu, mutsuz, güzel, çirkin - herkes kadar.

basılı materyalin hastasıyım!

read the printed word!