... yazı kalır.

bellatrix begins: batman gibi değil, anka kuşu gibi!

Avaz Avaz yorum yapmak isteyen naapsın?

Bizim okulun müzik kulübünün güzel bir online dergisi var; Avaz Avaz. Kendisi şu adresten takip edilebilir: http://www.avazavazdergisi.blogspot.com/ Tüm yazıları okunmaya değer olmuyor, hatta bazıları Blue Jean'in gündem haberleri gibi fazla çıtır çerez ama yine de kaliteli şeyler çıkıyor arada. İşin iyi tarafı, ciddiye alınmaya da başlandı. Örneğin Hayko Cepkin'in kendisi hakkında bir yazıya gayet güzel cevap yazısı yazdığını gördüm (bu kendi duyarlılığı da olabilir tabi ama yine de derginin, zırtapoz bir forumun çok ötesinde olduğunu gösterir).

Tüm kulüplerin muzdarip olduğu finansal imkansızlıklar mı desek yoksa teknolojinin bizi getirdiği yer mi bilmiyorum; belki ikisi de ama artık pek kimse kitap veya dergi kokusu duymayı, bir dergiyi ilk kendi açmayı ve okumayı önemsemiyor gibi. Öte yandan, bir arkadaş grubunun dışına ulaşabilen yorumlar yapabilmek de güzel elbette, interaktif dergiciliğe karşı çıkamıyorum bu bakımdan.

Lakin blogspot'un zırvası mıdır bilmiyorum, ben yorum yapamıyorum bu dergiye kesinlikle. Şimdiye kadar iki yazılarına dokundurasım geldi fakat onay zımbırtısına takılıp kalıyorum. O gördüğüm harfleri yazacak yerim yok yahu?!

Sıkıntı aşağıdaki gibi:


Ben anlamam bu işlerden. Admin anlıyorsa düzeltiversin şunu, hadi koçum :)

1 yazmadan duramayan var!:

evet bu sorun bende de var. firefox da hiç olmuyor explorer'da da sürekli add a comment demek gerekiyor. sanırım yapılması gereken yorum yap diye ayrı kutucuk çıkması. ben de artık hiç yorum ekleme zahmetinde bulunmuyorum

 
Related Posts with Thumbnails

bencileyin

Fotoğrafım
iyiyim, kötüyüm, mutluyum, mutsuzum, güzelim, çirkinim - herkes kadar. çok şey bilir, her şeyi hatırlarım; çöp beyinliyimdir. bana alttan bakarsanız bir tanrı görürsünüz (temsili). müzik dinlerim, sadece yalnızsam veya sarhoşsam bağıra bağıra eşlik ederim; yoksa insanları düşünürüm aslında. ve severim. insanları severim; bazı insanları daha fazla, bazılarını çok çok fazla, boyumdan büyük severim. sonracıma, okurum. bir de yazarım; iyi, kötü, mutlu, mutsuz, güzel, çirkin - herkes kadar.

basılı materyalin hastasıyım!

read the printed word!