... yazı kalır.

bellatrix begins: batman gibi değil, anka kuşu gibi!

Cevabım: Through the roof'n underground

Geçen yıl bu aralar, tüm kızların feysbuk statüleri birdenbire siyah, mavi, fuşya gibi renklerle doldu; ne lan bu diyene kadar bana da bir kız arkadaşımdan mesaj gelmişti bile: "Sütyeninizin rengini statünüze yazın, aman erkeklere bir şey belli etmeyin hihihi" minvalinden bir şey. Sıkıntı, meme kanserine dikkat çekmek gibi bir şeydi aslında ama birden pijama partisine dönüşüvermişti.

Tabi ki yazmadım. Hatta bir süre hiçbir şey yazmadım. Beni arayıp "bu renkler ne yahu?" diyen Erce'ye de durumu zevkle belli ettim, "e hiçbir şey yazmazsan sütyen takmıyor mı olacaksın yani?"nin geyiğini de yaptık o gün.

Bir mesaj düşmüş yine bugün feysbukuma, efendim geçen yıl bu sütyen muhabbeti çok rağbet görmüş, erkekler çok haber yapmış bunu (erkeklerin haber yapması da neyse artık), o yüzden bu yıl da eve girince çantamızı nereye koyuyoruz onu yazıyormuşuz (I like it on the piano; veya tezgahın üstünde filan gibi) ve erkeklere yine bir şey belli etmeyip onları şaşım şaşım şaşırtarak ne kadaaaar güçlü olduğumuzu gösteriyormuşuz.

Ayh!


15 Ekim "Dünya Meme Sağlığı Günü". Erkekseniz, aklınızda bulunsun. Kadınsanız, kendinize dikkat edin; kendi kendinizi muayene edin, erken teşhis önemlidir. Olay bu. Yemişim gücünü mücünü.

(09 Ekim 2010, Levent)


Bu arada, Gogol Bordello'dan başlıktaki şarkıyı dinleyiniz. Hem kulağın pasını silip, hem düşündürüyorum, değerim bilinsin.

0 yazmadan duramayan var!:

Related Posts with Thumbnails

bencileyin

Fotoğrafım
iyiyim, kötüyüm, mutluyum, mutsuzum, güzelim, çirkinim - herkes kadar. çok şey bilir, her şeyi hatırlarım; çöp beyinliyimdir. bana alttan bakarsanız bir tanrı görürsünüz (temsili). müzik dinlerim, sadece yalnızsam veya sarhoşsam bağıra bağıra eşlik ederim; yoksa insanları düşünürüm aslında. ve severim. insanları severim; bazı insanları daha fazla, bazılarını çok çok fazla, boyumdan büyük severim. sonracıma, okurum. bir de yazarım; iyi, kötü, mutlu, mutsuz, güzel, çirkin - herkes kadar.

basılı materyalin hastasıyım!

read the printed word!