... yazı kalır.

bellatrix begins: batman gibi değil, anka kuşu gibi!

Işık.

_ Nereye gittin kahvaltıya?

Sabah annemleri almış, evden çıkmaya hazırlanırken ağlayıverdim. Öyle kimseyi başıma toplayacak kadar değil, üç-beş damla gözyaşı döktüm banyoda. Kimseye fark ettirmemek için uygun bir yerdi; zaten iki gündür makyaj yapmadığım için akacak bir rimel de yoktu gözümde.

Çok kötüydüm, çok... düşmüştüm. Düşüktüm, öyle anlar olur ya. Ne kahvaltı, ne anne, ne de akşamüstü gideceğim düğün yoktu gözümde.

_ Taksim'de bomba patlamış, bir ihtimal oraya gittiysen diye şeyettim...

Pulp Fiction izleyenler bilirler, uyuşturucu komasına girildiğinde kalbe adrenalin enjeksiyonu yapılır. Boğulurken su yüzüne çıkmış gibi aniden dikelir kişi.

"Sen beni hiç hak etmiyorsun", "hiç umurunda değilim", "benim kelamlarımın orta yerinde hep sen varsın, ama sen beni hiç düşünmüyorsun"...

Eh, hep giydirecek değilim ya adama. Bir süre yetecek kadar hayat ışığı verdi bana. Minnettarım.

Ve ayrıca, farkındayım.


(31 Ekim 2010, İstanbul)

0 yazmadan duramayan var!:

Related Posts with Thumbnails

bencileyin

Fotoğrafım
iyiyim, kötüyüm, mutluyum, mutsuzum, güzelim, çirkinim - herkes kadar. çok şey bilir, her şeyi hatırlarım; çöp beyinliyimdir. bana alttan bakarsanız bir tanrı görürsünüz (temsili). müzik dinlerim, sadece yalnızsam veya sarhoşsam bağıra bağıra eşlik ederim; yoksa insanları düşünürüm aslında. ve severim. insanları severim; bazı insanları daha fazla, bazılarını çok çok fazla, boyumdan büyük severim. sonracıma, okurum. bir de yazarım; iyi, kötü, mutlu, mutsuz, güzel, çirkin - herkes kadar.

basılı materyalin hastasıyım!

read the printed word!