... yazı kalır.

bellatrix begins: batman gibi değil, anka kuşu gibi!

Şerefsiz, ahlaksız, terbiyesiz, rezil...

...pis, namussuz, leş herifler. Yanarak ölün inşallah, acı içinde ölünen ölümlerden ölüm beğenin. Dirilip dirilip tekrar ölün ve sonunda diri diri gömülün.

Çok uzun zamandır hiçbir şeyi bu kadar can-ı gönülden istememiştim.

http://www.ensonhaber.com/fatmagulun-sismesi-geliyor-2010-10-21.html

4 yazmadan duramayan var!:

Sallama haber bence boş yere kızmışsın mümkün değil böyle bişey yapmaları yaptıkları halde başlarına neler gelir ohooo telif hakkından tut kişilik haklarına saldırıya kadar....

 

şişme kazıklar yapılsın bu beyinsizler onlara oturtulsun

ne kadar aşağıda olabilir bir insan diyeceğim, insan kelimesi anlamsız kalıyor

fatmagülün suçu neydi ve benzeri dizilerden nefret ettiğim gibi bu habere konu olanlardan hepsinden içinde en onursuz fanteziler barındıran beyinleri iki bacağı arasında olan tüm ...... ...... lerden iğeniyorum

 

yapımda emeği geçenlere kızamazsam yayındakilere kızarım ben de; her şeyi bırakır bunu bu şekilde, bu sloganla haber yapan şerrrefsizlere saydırırım.

 

Daha bir kaç yıl önce de kızlık zarı olan şişme kadınları üretmişti cevval tğrk girişimcileri. Üreteni ayrı sapık ya bunarı satın anlar... Onar daha da rezil.

 
Related Posts with Thumbnails

bencileyin

Fotoğrafım
iyiyim, kötüyüm, mutluyum, mutsuzum, güzelim, çirkinim - herkes kadar. çok şey bilir, her şeyi hatırlarım; çöp beyinliyimdir. bana alttan bakarsanız bir tanrı görürsünüz (temsili). müzik dinlerim, sadece yalnızsam veya sarhoşsam bağıra bağıra eşlik ederim; yoksa insanları düşünürüm aslında. ve severim. insanları severim; bazı insanları daha fazla, bazılarını çok çok fazla, boyumdan büyük severim. sonracıma, okurum. bir de yazarım; iyi, kötü, mutlu, mutsuz, güzel, çirkin - herkes kadar.

basılı materyalin hastasıyım!

read the printed word!