... yazı kalır.

bellatrix begins: batman gibi değil, anka kuşu gibi!

Black Is The New Big!

Güliver'in Gezileri sevdiğim bir masal değildi (daha o zamandan umurumda değilmiş gezi yazıları!), lakin öyle bir adam seçmişler ki gel de izleme.

Dün şu aşağıdaki afişi görür görmez gülmeye başladım ve Hangover'dan beri çok komik bi film izlemediğimi fark ettim. Merak içerisindeyim, bir Jack Black filmi gelir de merak etmez miyim; of ne izlerdim şimdi ilk kez bir High Fidelity, Be Kind Rewind, School of Rock veya Tenacious D olaydı... Neyse, yenisi gelsin, iyidir iyi.

"Black is the new Big" yaa! Hemen Black tarafına geçip Chris Noth'a kıs kıs gülesim geldi. Sex and the City'nin bayağı kötü bir final yapmasının da etkisi var tabi bunda. Peyh.

Hadi bakalım, gelsin gelsin :)

0 yazmadan duramayan var!:

Related Posts with Thumbnails

bencileyin

Fotoğrafım
iyiyim, kötüyüm, mutluyum, mutsuzum, güzelim, çirkinim - herkes kadar. çok şey bilir, her şeyi hatırlarım; çöp beyinliyimdir. bana alttan bakarsanız bir tanrı görürsünüz (temsili). müzik dinlerim, sadece yalnızsam veya sarhoşsam bağıra bağıra eşlik ederim; yoksa insanları düşünürüm aslında. ve severim. insanları severim; bazı insanları daha fazla, bazılarını çok çok fazla, boyumdan büyük severim. sonracıma, okurum. bir de yazarım; iyi, kötü, mutlu, mutsuz, güzel, çirkin - herkes kadar.

basılı materyalin hastasıyım!

read the printed word!