... yazı kalır.

bellatrix begins: batman gibi değil, anka kuşu gibi!

benim kar meleğinin bi sakatlığı var...

Kendimle ilgili bir şey fark ettim geçenlerde. Böyle çok yorgun olduğumda ve kendimi yatay olarak bıraktığımda bir yere; yer olsun, yatak olsun, hep bir dizimi kırıp ayağımı diğer bacağımın altına sokarak yatıyorum. Kesinlikle vitruvian man gibi hayat maksimumda pozunda değil; ama hazırol pozisyonunda da değil.


Şöyle bişi yani:

Böyle bir durum var işte, neden bilmiyorum.

(Ekim 2010, İstanbul)

2 yazmadan duramayan var!:

bunun freudian aciklamasi:
sen bir kukumav kususun. yani
-Ev ortamına girdiğinde son derece dost canlısıdır.
-yerleşik bir türdür. Kırsal bölgelerde tarlaların ve bahçelerin yakınlarında yaşar. Özellikle bu yeşillik yerleri sever, ancak çok yoğun ormanlık alanlarda yaşamayı da sevmez.
-Dişi kukumav üç ile beş arasında yumurta yapar ve 28-30 gün boyunca kuluçka donemi sürer. Kuluçkadan sonra yavru kukumavların tüylenip kendilerine bakabilecek hale gelmeleri 30 günü bulur.
-Çin’den başlayıp Türkiye'nin de içinde bulunduğu Akdeniz Havzası ve Batı Avrupa'ya kadar uzanan geniş Avrasya coğrafyasında ılıman bölgelerde yayılmışlardır.
-catılara yuva yaparlar.

 

zirvede bitirmişsin? :)

 
Related Posts with Thumbnails

bencileyin

Fotoğrafım
iyiyim, kötüyüm, mutluyum, mutsuzum, güzelim, çirkinim - herkes kadar. çok şey bilir, her şeyi hatırlarım; çöp beyinliyimdir. bana alttan bakarsanız bir tanrı görürsünüz (temsili). müzik dinlerim, sadece yalnızsam veya sarhoşsam bağıra bağıra eşlik ederim; yoksa insanları düşünürüm aslında. ve severim. insanları severim; bazı insanları daha fazla, bazılarını çok çok fazla, boyumdan büyük severim. sonracıma, okurum. bir de yazarım; iyi, kötü, mutlu, mutsuz, güzel, çirkin - herkes kadar.

basılı materyalin hastasıyım!

read the printed word!