... yazı kalır.

bellatrix begins: batman gibi değil, anka kuşu gibi!

Tanımadığın birini rüyanda görmek neye işarettir?

İki gece önce, rüyamda Dodo'yu gördüm. Kendisiyle tanışıklığımız, blogunu rastgele izlemeye başlayıp sonra Aslı'nın arkadaşı olduğunu öğrenmemden ibaret olduğundan uyandığımda rüya bana da biraz saçma geldi, evet :) Hayır olsun...

Rüyanın giriş bölümü biraz flu, ben bir şekilde Etiler'deydim, belki Özgür'lerden çıkmıştım bilmiyorum, saat sabahın körü olan ama aydınlık bir saatti, etrafta kimsecikler yoktu. Yalnızdım. İçinde olduğum sokağı çok net hatırlamakla birlikte, gerçekte öyle bir sokak olmadığının farkındayım. Ve ilginç bir şekilde, bu sokak Dodo'nun yazılarından birinde bahsettiği bir sokak olmalıydı (böyle bir yazı okumadığımın da farkındayım). Hava çok güzeldi, etrafta begonviller açmıştı; ki begonvil öyle her yerde bulabileceğiniz bir çiçek değildir. Ben bu mevsimde begonvile sadece İzmir'de ve Adana'da rastladım. Akdeniz iklimi yani, yazlar sıcak ve kurak, kışlar ılık ve yağışlı. Begonvilin bitkisinin maki örtüsüne dahil olup olmadığını bilmiyorum, ama hak verin: En kötü dersim Coğrafya'ydı.

Sokağın köşesinde, eşofmanları içinde birkaç kişiye rastladım; Aslı, Sam, yanlarında siyah kısa saçlı bir kız ve tanımadığım iki kişi. Aslı'yla Sam'e naber, dedim sonra "Aaa" diye şaşırdım siyah kısa saçlı kıza "sen Dodo'sun dimi?"

Oydu tabi. Böylece tanışmış olduk.

Sonra da alarmım çaldı.

2 yazmadan duramayan var!:

Rüyada tanışmışsak bu gerçek hayatta da tanışmalıyız anlamını taşır! İmza: Rüyanız Hayrolsun Dodo :)

 

sanırım artık sizi tanıştırmanın vakti geldi!!!

 
Related Posts with Thumbnails

bencileyin

Fotoğrafım
iyiyim, kötüyüm, mutluyum, mutsuzum, güzelim, çirkinim - herkes kadar. çok şey bilir, her şeyi hatırlarım; çöp beyinliyimdir. bana alttan bakarsanız bir tanrı görürsünüz (temsili). müzik dinlerim, sadece yalnızsam veya sarhoşsam bağıra bağıra eşlik ederim; yoksa insanları düşünürüm aslında. ve severim. insanları severim; bazı insanları daha fazla, bazılarını çok çok fazla, boyumdan büyük severim. sonracıma, okurum. bir de yazarım; iyi, kötü, mutlu, mutsuz, güzel, çirkin - herkes kadar.

basılı materyalin hastasıyım!

read the printed word!