... yazı kalır.

bellatrix begins: batman gibi değil, anka kuşu gibi!

Sensiz Olmaz

Müslüm Gürses Sensiz Olmaz'ı da söylemedi ama onlar söylediler, peki ben ne yaptım, telefonla konuştum, hem de yarım saat boyunca, cık cık cık, hiç olmadı hiç.

Bağış'ı göresim geldi, mesaj attım o gece. Aradı geçenlerde. Öylesine ilk arayışı, uzun zamandır. Bakar'a gidip oturmak istedim; hatta o bile değil, labda otururken kafamı omzuna yaslamak istedim.

Kaybettiğine çok üzüldüğün ve hakkında konuşup durduğun ama kimsenin arada kalmamak için dinlemek istemediği fakat senin hep hakkında konuşmaya devam ettiğin birini "geri" kazanmak çok güzel.

Umurumda olmadan şarkı söylemek istiyorum; tadı damağımda kaldı her zamanki gibi, Okay gelsin bi gitar çalsın şurda, kuzenle Sezo söylesin, tamam ya çilek de söylesinler ama yeter ki onursuz olmasın aşk, bi de, koy koy koy koy koy arkasından, doldur bak efkarlandım yine bu gece, Allah be!

Seviyorum ama kimi veya it's just a little crush.

0 yazmadan duramayan var!:

Related Posts with Thumbnails

bencileyin

Fotoğrafım
iyiyim, kötüyüm, mutluyum, mutsuzum, güzelim, çirkinim - herkes kadar. çok şey bilir, her şeyi hatırlarım; çöp beyinliyimdir. bana alttan bakarsanız bir tanrı görürsünüz (temsili). müzik dinlerim, sadece yalnızsam veya sarhoşsam bağıra bağıra eşlik ederim; yoksa insanları düşünürüm aslında. ve severim. insanları severim; bazı insanları daha fazla, bazılarını çok çok fazla, boyumdan büyük severim. sonracıma, okurum. bir de yazarım; iyi, kötü, mutlu, mutsuz, güzel, çirkin - herkes kadar.

basılı materyalin hastasıyım!

read the printed word!