... yazı kalır.

bellatrix begins: batman gibi değil, anka kuşu gibi!

Bir kapağa karizma çiziği!

Havalimanına gidiyorsun, güvenlikten geçiyorsun, biniş kartı almak için sıraya gidiyorsun. Burnundan kıl aldırmayan havalarda "Bir problem mi var, 15 dakikadır bekliyoruz da" derken, biletini erken uçağa aldırmaya çalışırken çok cool'sun, simsiyah giyinmişsin, merkezden geliyorsun ya makyajlısın falan mantıklı seviyede, ayağındaki kırmızı Converse'ler belli ki yolda değiştirilmiş, hem Ankara'da hava 30 derece, hem de İstanbul'a dönüyorsun; iyi hissediyorsun kendini bugün... Uçağı değiştiremiyorsun ama sana boş geçecek 3 saat işte, kafa dinle, üstelik günün sonunda çimlerinde Müslüm Gürses Rocks! Daha ne?

Bi sandöviçle meyve suyu alıyorsun, oturup bilgisayarını kuruyorsun, kimilerinin deyimiyle "Orkid reklamı çerçeveli" gözlüklerini takıyorsun, meyve suyunu açıyorsun ve yüz yıllık alışkanlıkla başlıyorsun: A,B,C,D...

Yanındaki adamın yerle bir olan karizmana acıyıp gittiğini düşünüyorsun, rahat rahat gülüyordur bir köşede, kimbilir :]

Üstelik J çıkıyor, cenabetliğine yanabilirsin!

(14 Mayıs 2010, Esenboğa Havalimanı)

2 yazmadan duramayan var!:

enternasyonel düşün, jonathan, james, john... :)

 

orf adet ve ananelerimize uyacak helal sut emmis bi gavur bulmak da zor biliyon mu :)

 
Related Posts with Thumbnails

bencileyin

Fotoğrafım
iyiyim, kötüyüm, mutluyum, mutsuzum, güzelim, çirkinim - herkes kadar. çok şey bilir, her şeyi hatırlarım; çöp beyinliyimdir. bana alttan bakarsanız bir tanrı görürsünüz (temsili). müzik dinlerim, sadece yalnızsam veya sarhoşsam bağıra bağıra eşlik ederim; yoksa insanları düşünürüm aslında. ve severim. insanları severim; bazı insanları daha fazla, bazılarını çok çok fazla, boyumdan büyük severim. sonracıma, okurum. bir de yazarım; iyi, kötü, mutlu, mutsuz, güzel, çirkin - herkes kadar.

basılı materyalin hastasıyım!

read the printed word!