... yazı kalır.

bellatrix begins: batman gibi değil, anka kuşu gibi!

komiklikler, şakalar

Komik miyim lan ben, diye düşündüm son zamanlarda birkaç kez, neyin üstüne düşündüğümü hatırlamıyorum. Ayrıca ben kendimle lanlı lunlu ve mümkünse yüksek sesle konuşurum, ikincisine olmasa da ilkine artık alışmaya başlasanız iyi olur.

Neyse, komik miyim acaba dedim kendi kendime; kendimi birine benzetmeye çalıştım. Komik olduğunu düşündüğümüz birine şöyle. Komiksem bile, Cem Yılmaz gibi bariz, Şafak Sezer gibi gerzek, Umut Sarıkaya gibi "mükemmel gözlemlerle dolu" veya Ersin Karabulut gibi "aaa aynı ben" bir komiklik değil bu.

Kolaylıkla sınıflandıramadığımız komiklikler, bize aynı kolaylıkla "komik" sıfatı kazandırmıyor mu acaba?

Benimkisi, o an konuştuğumuz şeyi düşündüğüm başka bir şeye bağlamaktan ibaret; bir önceki muhabbet konusuna; okuduğum, izlediğim, düşündüğüm bir şeye... Düşündüğüm bir şeye! Aklıma gelen çoğu şeyi söylemiyorum bile, ama yine de çok konuşuyor oluyorum bazen.

Neyse ne, beni anlayan gülmeye devam etsin.

1 yazmadan duramayan var!:

Related Posts with Thumbnails

bencileyin

Fotoğrafım
iyiyim, kötüyüm, mutluyum, mutsuzum, güzelim, çirkinim - herkes kadar. çok şey bilir, her şeyi hatırlarım; çöp beyinliyimdir. bana alttan bakarsanız bir tanrı görürsünüz (temsili). müzik dinlerim, sadece yalnızsam veya sarhoşsam bağıra bağıra eşlik ederim; yoksa insanları düşünürüm aslında. ve severim. insanları severim; bazı insanları daha fazla, bazılarını çok çok fazla, boyumdan büyük severim. sonracıma, okurum. bir de yazarım; iyi, kötü, mutlu, mutsuz, güzel, çirkin - herkes kadar.

basılı materyalin hastasıyım!

read the printed word!