... yazı kalır.

bellatrix begins: batman gibi değil, anka kuşu gibi!

"Haksız olsam da haklıyım"

"İstediğim her şeyi yaşama hakkım var. Sana ait olma hakkım var mesela başkaları beni isterken. Rüyalarımı seninle doldurup gündüz düşlerime de yüzünü koyma hakkım var. Arkadaşlarım bırak bu adamı dediğinde sıkı sıkıya bağlanma hakkım var bedenine.

Aşık olma, gelmeni bekleme, mesajlarına tebessümle cevap verme, beğeneceğin tamir setini alma, saçımı kestirme, dergide gösterip de bir kadın bunu giymeli dediğin Manolo Blahnik ayakkabıyı alma, mini eteğimle fink atma hakkım var.

Sabah uyandığımda seni arama, gece yatmadan kokunu duyma, öğleden sonra hep gittiğimiz kahvede geç kalsan da gelmeni bekleme, telefonumu isteyen adamlara ben birine aşığım deme hakkım var. Doyasıya.

Çünkü biliyorum ki bütün haklarım kendime. Üçte beşte de bitmez bu liste. Sen diğer kadının peşinden giderken sessizce ağlama hakkım var. Çaktırmadan."


(Bu yazı, şu an çalışmayan bu linkten alındığı belirtilerek bana ulaşmıştır.
Tuba'ya teşekkürler.)

0 yazmadan duramayan var!:

Related Posts with Thumbnails

bencileyin

Fotoğrafım
iyiyim, kötüyüm, mutluyum, mutsuzum, güzelim, çirkinim - herkes kadar. çok şey bilir, her şeyi hatırlarım; çöp beyinliyimdir. bana alttan bakarsanız bir tanrı görürsünüz (temsili). müzik dinlerim, sadece yalnızsam veya sarhoşsam bağıra bağıra eşlik ederim; yoksa insanları düşünürüm aslında. ve severim. insanları severim; bazı insanları daha fazla, bazılarını çok çok fazla, boyumdan büyük severim. sonracıma, okurum. bir de yazarım; iyi, kötü, mutlu, mutsuz, güzel, çirkin - herkes kadar.

basılı materyalin hastasıyım!

read the printed word!