... yazı kalır.

bellatrix begins: batman gibi değil, anka kuşu gibi!

Happy Ending, indeed.

little bit of love little bit of love little bit of love little bit of love little bit of love little bit of love little bit of love little bit of love little bit of love little bit of love little bit of love

Bir insanın arkadaştan iyi arkadaşa, çok iyi arkadaşa, sonra dosta döndüğü an böyle kesin sınırlarla belli olmaz çoğu zaman. Tanışılan zaman hatırlanır ama "o an"ların çetelesi tutulmaz çoğunlukla. Benim gibi çöp beyinliler bile yapmaz bunu.

Bu gece, yani 29 Mayıs 2010 gecesi saat 23:29'da Vec bir telefon etti, o konuşmadı, ben dinledim dakikalar boyunca ve biz bir eşik atladık; Küçükçiftlik Parkı'yla beraber tüm dünya duymuş olabilir bu eşiği, duymayanlara da ben buradan duyuruyorum:

Bir şarkıya bağıra çağıra eşlik etmesini istedim Vec'den benim için, benim Freshtival'e gidecek halim ve zamanım olmadığından... Gideceğini bildiğim herkesten istediğim gibi istedim.

Güven, böyle şahane, böyle rengarenk bir his işte!

little bit of love little bit of love little bit of love little bit of love little bit of love little bit of love little bit of love little bit of love little bit of love little bit of love little bit of love

2 yazmadan duramayan var!:

Aaaa ben de bağıra bağıra söyledim onu, senin için söyledim bellatrix'ciğim :) keşke sen de olsaydın, ben bi tahta masanın üzerinde hoplaya zıplaya dans ettim :)

 

o zaman seninle de bi eşik atladık DoDo!!! :) kafasına nası girdiysem herkesin, çoook mutlu oldum gerçekten, orda olmuş kadar oldum :))

 
Related Posts with Thumbnails

bencileyin

Fotoğrafım
iyiyim, kötüyüm, mutluyum, mutsuzum, güzelim, çirkinim - herkes kadar. çok şey bilir, her şeyi hatırlarım; çöp beyinliyimdir. bana alttan bakarsanız bir tanrı görürsünüz (temsili). müzik dinlerim, sadece yalnızsam veya sarhoşsam bağıra bağıra eşlik ederim; yoksa insanları düşünürüm aslında. ve severim. insanları severim; bazı insanları daha fazla, bazılarını çok çok fazla, boyumdan büyük severim. sonracıma, okurum. bir de yazarım; iyi, kötü, mutlu, mutsuz, güzel, çirkin - herkes kadar.

basılı materyalin hastasıyım!

read the printed word!