... yazı kalır.

bellatrix begins: batman gibi değil, anka kuşu gibi!

Etiketlenemeyen Rüya :)

Tam da aklı kendine yetişemeyen insanlardan bahsetmişken, öğle yemeğinde rüyalar konusu açıldı ve sevgili kanjim Askı, tabi ki birinciliği kimseye kaptırmadan müthiş ama bir o kadar da ürkütücü rüyalarından benim en çok aklımda kalanı anlattı yoğun ısrarlar üzerine.

Rüyalar, normalde yaşadığımız her şeyden daha hızlı silindiği için insanın aklından (belki zamanla tekeeer teker silinirler aklından) yazmak lazım onları unutmadan, ama rüya sahibi kendi gördüğünden çekindiyse yazmayabilir de, o zaman en yakınlarından eli klavye tutana düşer iş...

"Askı bir uyuşturucu satıcısıdır ve kimliği bize belirsiz bir arkadaşıyla beraber bu işin içindedir. Her pis işte olduğu gibi, bu işte de mafyavari kötü adamlar ve onların bizimkiler ile bir hesapları vardır. Bir şekilde, arkadaşı bu işten sıyrılır ve ihale Askı'ya kalır. Askı adamlardan vargücüyle kaçarken, karşısında çıkan devasa Google arama çubuğunun içine atlar. Gerçekten devasadır bu çubuk; yanıp sönen imleci bile Askı'dan büyüktür. Askı'nın arkasından, çapı Askı kadar olan devasa ve boş bir Dardanel Ton kutusu da atlar arama çubuğundan aşağı; düşerler, düşerler, düşer bizimki (ton kutusu bir yerlerde kaybolmuştur), Alice in Wonderland misali, başka bir boyuta: 7 yıldızlı bir otelin havuzbaşına! Hepimiz ordayızdır arkadaşları olarak, ellerimizde kokteyller takılmaktayızdır, hatta Askı'yla pis işlere bulaşan arkadaşı bile oturmaktadır bir kenarda. Hala kötü adamları atlatamamış olan Askı havuza atlar, deli gibi yüzer, yüzer, çıkar derken pat! kötü adamlar karşısındadır."

Burada film kopuyor, ama Askı öldürüldüğünü -görmemiş olsa bile- biliyor, ki bu da nasıl oluyor ben hiç bilemiyorum :) Konuyu siz dinleyicilerin hayalgücüne ve insafına bırakmayı tercih ediyor ve aradan çekiliyorum (ama yine de siz onu öldürmeyin, olur mu?)

Afedersiniz ama ne görseli koysaydım?

0 yazmadan duramayan var!:

Related Posts with Thumbnails

bencileyin

Fotoğrafım
iyiyim, kötüyüm, mutluyum, mutsuzum, güzelim, çirkinim - herkes kadar. çok şey bilir, her şeyi hatırlarım; çöp beyinliyimdir. bana alttan bakarsanız bir tanrı görürsünüz (temsili). müzik dinlerim, sadece yalnızsam veya sarhoşsam bağıra bağıra eşlik ederim; yoksa insanları düşünürüm aslında. ve severim. insanları severim; bazı insanları daha fazla, bazılarını çok çok fazla, boyumdan büyük severim. sonracıma, okurum. bir de yazarım; iyi, kötü, mutlu, mutsuz, güzel, çirkin - herkes kadar.

basılı materyalin hastasıyım!

read the printed word!