... yazı kalır.

bellatrix begins: batman gibi değil, anka kuşu gibi!

rus kozmonotları uzayda pek bi yalnızlar

bu yukarıdakini ben paintte yaptım yıllar önce. nasıl?

Benim gibi, pazar kahvaltısı sessizliği (eğer pazar kahvaltısı sessizse) hariç gazete okumaktan feci sıkılan bireyler için hap şeklinde haber sunan ntvmsnbc demiş ki:

Uzayda yaşam bulundu mu?

Amerikan uzay ajansı NASA, dünya dışı yaşama dair bir bilimsel keşifle ilgili bir basın toplantısı düzenleyeceğini açıklayarak, özellikle internette heyecan yarattı.

Yapmayın be...

Sabah saat 07:45'te evden çıktım; akşam 19:45'te işten çıkmamaya çalışıyorum. 19:45 olmadan çıkmaya çalışıyorum tabi ki, salaklaşmayın. Sonuç itibariyle, bu haberin bana düşündürdüğü tek şey şu: Dünyada yaşam var mı ki uzayda arıyorsunuz amk?!

Bana kimse, hele bu günlerde kimse dünyada yaşamın varlığını ispatlayamaz gibime geliyor.

Siz bu nefes alış-verişinizi ne sanıyorsunuz bilmiyorum ama, günün birinde hepimiz "dondurma yerdim daha fazla ve daha az bezelye" cümlesini toparlamaya çalışırken *hık* diye gidivereceğiz.

Borges'dan söylemesi...


(01 Aralık 2010, Ortaköy)

1 yazmadan duramayan var!:

abis aresenobacteria ymis o!
bunun nedemek olduunu en iyi genetics okuyanlar annar. EVERYTHING IS POSSIBLE.

 
Related Posts with Thumbnails

bencileyin

Fotoğrafım
iyiyim, kötüyüm, mutluyum, mutsuzum, güzelim, çirkinim - herkes kadar. çok şey bilir, her şeyi hatırlarım; çöp beyinliyimdir. bana alttan bakarsanız bir tanrı görürsünüz (temsili). müzik dinlerim, sadece yalnızsam veya sarhoşsam bağıra bağıra eşlik ederim; yoksa insanları düşünürüm aslında. ve severim. insanları severim; bazı insanları daha fazla, bazılarını çok çok fazla, boyumdan büyük severim. sonracıma, okurum. bir de yazarım; iyi, kötü, mutlu, mutsuz, güzel, çirkin - herkes kadar.

basılı materyalin hastasıyım!

read the printed word!