... yazı kalır.

bellatrix begins: batman gibi değil, anka kuşu gibi!

Google Emotions

Başta Google İrlanda'da çalışan dokuzuncu Türk Moris olmak üzere tüm Google'cılara bir maruzatım var, ellerimi önümde kavuşturdum ve söylüyorum: Google Emotions oluşturulsun. Ne kadar imkansız olduğu (gerçekten, "ne kadar imkansız?" olduğu) umurumda olmadan istiyorum bunu. Artık adı Emo-Google mu olur, tam tersi mi olur, orasına karışmam.


işte böyle bir şey (mesela :))


İstediğimse tam olarak; aradığım görsele hissiyat bildirerek ulaşmak. Örneğin sesçiye "kahverengi bir müzik istiyorum ben" diyen, reklamını duyduğunda kendisine kahverengi hissiyatı verecek melodiyi arayan marka sahibi gibi (bu gerçektir), "işte bu be!" yazdığımda karşıma gerçekten "budur beyler" dedirtecek görseller çıkarmalı Google. Bu, A+ almış bir sınav kağıdı olabilir, bardan Guardiola'yla çıkan hatunun suratı olabilir, dostum Cem Yapar'ın bakalımbizgörebilecekmiyiz kep töreni olabilir veya Recaptcha'nın logosu olabilir (evet bu projeden çok etkilendim, ayrıntılı bilgi için bakınız).

Demem o ki, her tür nidanın kafamızda karşılığı bir hareket, bir hareketin karşılığı ise bir görsel. Ben o fotoğrafın, o resmin peşindeyim. Aranıyor.

Duyurulur :)

Bundan sonra da Google Soundz isteyeceğim.

6 yazmadan duramayan var!:

ne istiyorsun şimdi sen onu anlat bana? :P

select desired categories, use stumbleupon!

 

bi dakka guardiola gay değil miydi!!!

 

yukarıdaki arkadaş guardiola'nın istediği hatunu kaldıracağını iddia ettiydi ama o erkekleri tercih edecekse orasını bilemem gülş :)

 

yok artik ismim geciyor ve ben yorum yapmiyorum...

simdi biz hep langirt fln oynuyoruz ya ondan biraz gecikebilir bu istegin gerceklesmesi :)))

 

abi langirt da oynarsiniz, meyveli yogurt da yersiniz de istemiyosunuz ki... yerseniz isteseniz...

oturun iki dakka calisin be, is verdik iste :)

 

zeka fiskirio..
supernintendo!

 
Related Posts with Thumbnails

bencileyin

Fotoğrafım
iyiyim, kötüyüm, mutluyum, mutsuzum, güzelim, çirkinim - herkes kadar. çok şey bilir, her şeyi hatırlarım; çöp beyinliyimdir. bana alttan bakarsanız bir tanrı görürsünüz (temsili). müzik dinlerim, sadece yalnızsam veya sarhoşsam bağıra bağıra eşlik ederim; yoksa insanları düşünürüm aslında. ve severim. insanları severim; bazı insanları daha fazla, bazılarını çok çok fazla, boyumdan büyük severim. sonracıma, okurum. bir de yazarım; iyi, kötü, mutlu, mutsuz, güzel, çirkin - herkes kadar.

basılı materyalin hastasıyım!

read the printed word!