... yazı kalır.

bellatrix begins: batman gibi değil, anka kuşu gibi!

gebz! gebz!

Sabah Gebze'ye gittim geldim (sabahsabahsedasayan mode on) ve şimdi yine Vec ile öte alakasız bir muhabbetin ortasında Gebze'nin bana ne çağrıştırdığını fark ettim. Hayır, sebze değil.

Vec'in kusma efekti (ki o da başkasından kapmıştı yamulmuyorsam) "öcö!" pek benimsediğim bir efekt idi. Hani böyle kusma ihtiyacı içinde olup "ah şimdi bir Askı olsa da boğazıma bir parmak atıp beni kustursa" diye düşünülen zamana ait efekttir öcö! (Askı'nın bu konuda 98% başarı gösterdiği klinik deneylerle kanıtlanmıştır.)

Gebze de tam bir geğirme efekti olsa gerek. Umut Sarıkaya'nın "ihbin! ihbin!" diye gülen Almanları gibi. "gebz! gebz!" Her Gebze diyene limonlu bir soda uzatasım; yan yatıp altta kalan dizini kırmasını, üstteki bacağını uzatmasını öneresim geliyor. Hayır küçük olsalar omzuma yatırıp sırtlarını patpatlarım ama, kocaman adamlar bunlar dimi. Kimse onlar artık...



Neyse efendim, dönüş yolunda, bozulan ve beni haftalardır mağdur eden cep telefonumu tamirden aldım. Beyaz ekran veriyordu kendisi; oysa ki bozuk telefonda ekranın kararmasını, bozuk bilgisayarda ekranın mavirmesini beklersiniz dimi? Antika alet işte. Beyaz ekran veriyor ki ışık sürekli şarjdan yesin. Benim telefonuma da bu yakışır tabh, standart bir kafada olmasını bekleyemezdik. Telefona baktıkça José Saramago'nun ne demeye çalıştığını anladım yemin ediyorum. Körlük böyle bir şey de olabilirdi keza.

Telefona sıkışmış olan 38 lira, korktuğumun altında bir miktar olduğundan sevgili karmam beni tabi ki böyle bırakmadı, bi de karpuz kestik üstüne: Bugün itibariyle nurtopu gibi bir hız cezam daha oldu. Bir önceki radar maceram kadar haber değeri olmasa da bunun, gene kuzu kuzu verdik ehliyeti ruhsatı.

Her ay bir sebeple ceza yemek bende alışkanlık haline geldiğinden, buradan yetkililere sesleniyorum: Bomboş, dümdüz ve 3 şeritlik bir şehirdışı yolda 90'la (ya da sınırın elverdiği 99'la) gitmemi bekliyorsanız bu arabayı benden alın iyisi mi. Bundan sonra Gebze'ye taksiyle gider, yolda da uyurum mis gibi lan, bu ne.

Hadi bu acayip günün şarkı sözü şu olsun:

a day, a day when things are pretty bad
don’t let it make you feel sad
-the crackers were probably bad luck anyway-


We've got obsessions bebeyim, hem bende onlardan tonlarca var :) Obsesifim, kompleksliyim, eşki sözlük yazarıy(d)ım; bak icabında Recep İvedik bile olurum! 2010 yılında Avrupa'nın göbeği Güngören'den bir de telefon sapığı edinmişken hazır...

Ya bak gene aklıma geldi, gitti bi 130 lira daha... Gebz!


(03 Aralık 2010, İstanbul-İzmit)

3 yazmadan duramayan var!:

şarkı çok güzelmişi ilk defa duydum. bu da sana olsun:
http://www.youtube.com/watch?v=YL4kCRnJYYw
"it's hard but you know it's worth the fight
'cause you know you've got the truth on your side
when the accusations fly, hold tight
don't be afraid of what they'll say
who cares what cowards think, anyway
they will understand one day, one day"

 

hahahha
oco oco gebz!
..i wanna wipe off all the bad ideas that come to me when i am holding you..
ama teesuf ederim neden fizy veriosun da welovekingkong linkini vermiosun? edep yahuuu!
hahahah yazi cidden komik olmus
..wont u quit ur cryin i cant sleep..

 

Adsız (bu adsızlık olayını sevmiyorum ama yahu), enstrümantal kalsa tercih ederdim, ama buna da eyvallah. En sevdiklerimdendir.

Vec, fizy'den nefret ediyorum ama burada grooveshark yasaklandı, insanlar linki açamıyor, napayım. Ha, sizin linki aradım ama bulamadım sayfada, yanlış hatırlıyorum herhalde dedim ama tamam buldum şimdi. Değiştiriyoruuum!

 
Related Posts with Thumbnails

bencileyin

Fotoğrafım
iyiyim, kötüyüm, mutluyum, mutsuzum, güzelim, çirkinim - herkes kadar. çok şey bilir, her şeyi hatırlarım; çöp beyinliyimdir. bana alttan bakarsanız bir tanrı görürsünüz (temsili). müzik dinlerim, sadece yalnızsam veya sarhoşsam bağıra bağıra eşlik ederim; yoksa insanları düşünürüm aslında. ve severim. insanları severim; bazı insanları daha fazla, bazılarını çok çok fazla, boyumdan büyük severim. sonracıma, okurum. bir de yazarım; iyi, kötü, mutlu, mutsuz, güzel, çirkin - herkes kadar.

basılı materyalin hastasıyım!

read the printed word!