... yazı kalır.

bellatrix begins: batman gibi değil, anka kuşu gibi!

iki tam bi' çeyrek

Kahve kahve üstüne bugün.

Gece 3 buçuğa geliyordu yattığımda ve yatışımı sadece bir bardak nesquikli süt ve bir bölüm Friends için öteledim. 4 saat sonra kalkacağımı bile bile.

Akşam eve gidip kedinin iple oynadığı gibi bir şeritle uğraşasım var. Belki azıcık moral olur bana harfleri silinmiş tuşlar. İlkokulda taktığımız kurdelelerin zamanı geçti. Daktilo şeritlerinin zamanı da geçer mi ki? (yazar burada dipnot verilesi bir kelime oyunu yapıyor)

Hayatım bir daktilo şeridi gibi gözümün önünden geçiyor.

Size bir şey diyeyim mi? Bu hikayeden bi iş çıkmaz ama bu işten bi hikaye çıkacak. Bu kelimelerin hepsinden, bu sıkıntılardan, şarkılardan, bu aleladelikten güzel bir şey çıkacağına saf gibi inanıyorum. Yaşama sebebinin ipince bir salaklığa bağlı olması takdire şayan. İpin(ce) ucundayım.


Bu yazı iki tam bi' çeyrek Falling Slowly boyunca yazıldı.
(06 Aralık 2010, İstanbul)

0 yazmadan duramayan var!:

Related Posts with Thumbnails

bencileyin

Fotoğrafım
iyiyim, kötüyüm, mutluyum, mutsuzum, güzelim, çirkinim - herkes kadar. çok şey bilir, her şeyi hatırlarım; çöp beyinliyimdir. bana alttan bakarsanız bir tanrı görürsünüz (temsili). müzik dinlerim, sadece yalnızsam veya sarhoşsam bağıra bağıra eşlik ederim; yoksa insanları düşünürüm aslında. ve severim. insanları severim; bazı insanları daha fazla, bazılarını çok çok fazla, boyumdan büyük severim. sonracıma, okurum. bir de yazarım; iyi, kötü, mutlu, mutsuz, güzel, çirkin - herkes kadar.

basılı materyalin hastasıyım!

read the printed word!