... yazı kalır.

bellatrix begins: batman gibi değil, anka kuşu gibi!

Kerhane Tatlısı

Geçen gün, yandaki fotoğrafta görmüş olduğunuz tokayı takmış arkadaş ve buna "Aa kerhane tatlısı!" dediğim andan beri ofistekileri böyle bir kavramın varlığına inandırmaya çalışıyorum.

İnsanlar mı pek naif, ben mi pek fesat ya da uyanığım; insan kerhane sokağının dibinde okula gidip hayatında bu tatlıyı hiç görmemiş ya da duymamış olabilir mi yahu? Bana inanılmaz geliyor.

Ofisin "içindekilerle iki satır laf edilebilir"liği ile övünürüm daima; o yüzden bu insanlar tarafından anlaşılmamak şaşırtıyor beni bazen. Geçenlerde bir şeye dair "ability'sinin düştüğünden" yakınan arkadaşıma "belki ability'n düşerken agility'n yükselmiştir, seni takıma alırız FIFA98'de" dedim. Bir süre sustuktan sonra bana bakıp "bellatrix, ben bazen senin esprilerinden hiçbir şey anlamıyorum" dedi ve işine döndü. Bir şey demedim.

Dahinin yalnızlığı edebiyatı parçalamayacağım, hem zaman zaman fevkalade sıradan olduğumun da farkındayım. Yine de çoğu kez tahtayı ıskalıyorum.

Eh, hedefi tutturamasak da olur, yanlış birine isabet etmesin de...

(Aralık 2010, Ortaköy)

3 yazmadan duramayan var!:

Biraz intelligence basmak gerekiyormuş o arkadaşta :) Kerhane tatlısı ftw! :P

 

ahahaha puhahah götümle gülüyorum, bir insan kafasına kerane tatlısı takar mı ya ehehah

 

kerhane tatlısı olduğunu bilse takmaz ama sorun orda, bilmiyor ki! :)

 
Related Posts with Thumbnails

bencileyin

Fotoğrafım
iyiyim, kötüyüm, mutluyum, mutsuzum, güzelim, çirkinim - herkes kadar. çok şey bilir, her şeyi hatırlarım; çöp beyinliyimdir. bana alttan bakarsanız bir tanrı görürsünüz (temsili). müzik dinlerim, sadece yalnızsam veya sarhoşsam bağıra bağıra eşlik ederim; yoksa insanları düşünürüm aslında. ve severim. insanları severim; bazı insanları daha fazla, bazılarını çok çok fazla, boyumdan büyük severim. sonracıma, okurum. bir de yazarım; iyi, kötü, mutlu, mutsuz, güzel, çirkin - herkes kadar.

basılı materyalin hastasıyım!

read the printed word!