... yazı kalır.

bellatrix begins: batman gibi değil, anka kuşu gibi!

Peki bu çocuk olmuş mu?

Çocuklar etkilenirse diye, aileleri onları henüz izlememeleri veya duymamaları gerektiğini düşündükleri şeylerden uzak tutamıyor diye uygulanan sansüre karşıyımdır. Çocukların şiddet eğilimlerinin, onlara Power Rangers izletmeyerek yok olacağına da inanmam.

Aslında inanmam.

Ama bir grup çocuk, Kurtlar Vadisi jenerik müziği mırıldanarak yaşıtları bir çocuğu ölesiye dövüp, cesedini çöpe attıklarında, medyanın insanlar üstündeki, özellikle de çocuklar ve düşünme kabiliyetini giderek kaybeden halk üstündeki etkisini acaba azımsıyor muyum, diye düşündüm.

Sansüre karşıyım, evet. Peki bu çocuk olmamışsa, ne yapmalı?

Ben düşünedururken siz habere tıklayın iyisi mi.

0 yazmadan duramayan var!:

Related Posts with Thumbnails

bencileyin

Fotoğrafım
iyiyim, kötüyüm, mutluyum, mutsuzum, güzelim, çirkinim - herkes kadar. çok şey bilir, her şeyi hatırlarım; çöp beyinliyimdir. bana alttan bakarsanız bir tanrı görürsünüz (temsili). müzik dinlerim, sadece yalnızsam veya sarhoşsam bağıra bağıra eşlik ederim; yoksa insanları düşünürüm aslında. ve severim. insanları severim; bazı insanları daha fazla, bazılarını çok çok fazla, boyumdan büyük severim. sonracıma, okurum. bir de yazarım; iyi, kötü, mutlu, mutsuz, güzel, çirkin - herkes kadar.

basılı materyalin hastasıyım!

read the printed word!