... yazı kalır.

bellatrix begins: batman gibi değil, anka kuşu gibi!

Sana kek yaptım.

Biri beni çok fena keklemeye çalışıyor, cool cool duramayacağım burada. Çok komik, tahminler, belirsiz yorumlar, olta atmalar falan...

Bunların tümü başıma ENSO tayfası blogu takip etmeye başlayalı beri geldiğinden, birkaç tahminim de var elbette. Ses etmiyorum, eğleniyorum çünkü bir yandan. Vay, diyorum, aferin, dikkatli okurmuş, bak sen...

Çünkü benim bazılarına pek anlaşılmaz gelen bazı laflarım aslında belki de gerçek değildir; bazılarına yalan gelenler de gerçek olabilir. Anımdır onlar benim, bu anıları bitiştirip ordan tümevarmak, yanlış olsa da tutarlı bir 'tüm'e varmak her babayiğidin harcı değil.

Bir de, güzel bir şey be abi. Çok, çoook uzun ve çok saçma yazmış olmama bakmaksızın "Sen yazarsın da biz okumaz mıyız" diyen en sadık okuyucum askere gitti. Şaka değil, her harfin altını didikleyen ve her lafımı -aynı benim onunkileri hatırladığım gibi- hatırlayan adam bir süreliğine yok. İnsan böyle bir durumda kendi yazdıkları için üzülür mü, al sana bencillik işte.

Bu benimle dalga geçmeye teşebbüs edenler birleşse bir o edemez dikkat açısından ama olsun, güzel yine de.

Çıkmaz demeyin, devam edin bakalım :)

6 yazmadan duramayan var!:

kek yapma bence. ben kurabiye yaptım; terkedildim :(
bu atkı efsanesi gibi bi şi...

 

valla ben yapmıyorum. keki bana yapıyolar. ya da beni kek yapıyolar. oyle biseyler :)

atkı efsanesi ne?

 

sevgilisine atkı ören kızların ilişkisi genelde biter. bu efsaneyi aradım nette ama tam karşılığını bulamadım. ama bunu buldum, kendime ders diye aldım; seninle de paylaşmak istedim. itü sözlükten "sevgilisine atkı ören kız";

"kafası çalışmayan kızdır.

şimdi, önce sakin ol hatun, derin nefes al, hemen çemkirme ve okumaya devam et.

etrafına şöyle bir bakın, sana göre iyi giden evliliklerin sahiplerine, karısına aşk ve hayranlıkla bakan kocalara, sevgilisini yere göğe koyamayan adamlara bir bak. gördün mü?

nerede bakımlı, neşeli, elini sıcak sudan soğuk suya sokmayan, üç kuruş maaşları da olsa haftada bir evine temizlikçi alıp, kuaföre giden, yemekleri aileler yakınsa onlara yaptıran, değilse makarna-çorba- hazır bilmem ne şeklinde öğün hazırlayıp "yemek"diye adamın önüne koyan kadın varsa kocaları tapar onlara. çünkü erkekler "sığ"dır; zanneder ki çekici olan kadın "anne" figüründen bağımsız olan kadındır. aslında o yüzden çoğu anneleri gibi birini istese de türk kızları gitsin rus kızları gelsin der.

sevgilileri gördün mü? nerede kaprisli, adamların ağzına tüküren, karşısındakine hesap yıkmayı marifet sayan, tek bildiği boyaya batıp çıkmak olan kızların peşlerine nasıl düştüklerini de gördün mü?

tatlı dil, güler yüz, bakım bunlar zaten olması gereken lakin fazlasını yapınca "anne" figürü oluyorsun hatun, aklını başına topla, denedik gördük, bunlara ne yemek, ne hizmet ne de arkadaşlarına ikram yaramaz.

aslında aldatılan bir teyzenın lafı vardı çok ayıpladığım ama şimdi hak verdiğim:

ağzın değil a.ın çalışacak!

ek : haklı olduğumu her defasında görmekten nefret ediyorum."

 

hoyda breh!!!

yani tüm erkekleri bir çay kaşığı derinliğine indirgemek istemiyorum ama doğru be, ne diyelim...

 

bence de doğru! ördüğüm atkı bir ENSO fasılında mekanda unutulup kaybolmuştu bellatrix. şimdi elhamra'nın önünden tünele doğru yürürken başımı sol tarafa çevirmeyi tercih ediyorum.

** bellatrix, parçaları çok birleştiremiyo olabilirim ama oldukça dikkatli okuyorum ben de :)

 

Başını sol tarafa çevirmeyi unuttuğun gün daha güzel bir gün olacak :)

** ehehe :))

 
Related Posts with Thumbnails

bencileyin

Fotoğrafım
iyiyim, kötüyüm, mutluyum, mutsuzum, güzelim, çirkinim - herkes kadar. çok şey bilir, her şeyi hatırlarım; çöp beyinliyimdir. bana alttan bakarsanız bir tanrı görürsünüz (temsili). müzik dinlerim, sadece yalnızsam veya sarhoşsam bağıra bağıra eşlik ederim; yoksa insanları düşünürüm aslında. ve severim. insanları severim; bazı insanları daha fazla, bazılarını çok çok fazla, boyumdan büyük severim. sonracıma, okurum. bir de yazarım; iyi, kötü, mutlu, mutsuz, güzel, çirkin - herkes kadar.

basılı materyalin hastasıyım!

read the printed word!