... yazı kalır.

bellatrix begins: batman gibi değil, anka kuşu gibi!

Rüyada 'dik' duran şeyler hoş karşılanmaz.

Bazen eski ofisi çok özlüyorum. Ofisi değil insanları tabi; ofisin her sabah deniz görmemi sağlaması dışında bir olayı yoktu. Mesela aşağıdaki gibi bir mailleşme döndüğünde gidip şunlara bi sarılasım, "gerizekalılar!" derken yanaklarını sıkasım geliyor :)

Her şey, Tuba'nın beni rüyasında görmesiyle başlıyor...

Susu gidecegi bir aktivite (hatirlamiyorum) icin yanina arkadas ariyordu. Bahar'in isi vardi, Tugce'ye sordu. Tugce'nin su meshur EK basvuru dosyasi var ya, Turkiye'de kurullar dosya almiyormus, Tugce de dosyayi Belcika Etik Kurulu'na sunacakmis, o yuzden gelemiyormus :) Ahahhhaahhhh :) Ama ben geliyordum Susu seninleeeee :))


Var mi bu ruyayi yorumlayacak :))


Müge'nin vücudunun arka bölgesini kaynak olarak alarak yoruma girişmesiyle olaylar gelişiyor...



Rüyada etik kurul başvuru dosyası görmek iyiye delalettir. Yakın bir zamanda devlet kapısında bir iş anlamına gelebilir fakat rüyada Belçika'yı görmek çok değişik anlamlara yorumlanabilir.

Belçikanın bayrağına bakacak olursak (ekte hatırlatma amacıyla gönderiyorum) aslında Almanya bayrağının dik duran halidir. (O da ektedir). Yatakta yatış açına göre aslında sen Almanya'yı da görmüş olabilirsin. Zaten rüyada 'dik' duran şeyler hoş karşılanmaz. Sabah insanı rahatsız eder. Bu yüzden ben bunun Almanya olduğunu düşünüyorum.


Şuşu'yu bir etkinliğe gitme pozisyonunda görmen normaldir. Şuşu zaten değil rüyalara gerçek hayatlarımıza da o şekilde girmektedir. Arkadaş arama durumu ve Bahar'ın işi olduğu için o etkinliğe gidememesi de gerçek hayatta yaşanan durumlar olduğu için bu tip rüyalara haberci rüya değil gerçekçi rüya diyebiliyoruz.


Konuyu Almanya ve Şuşu-Bahar ikilisine döndürücek olursam, bu Şuşu'nun Alman Bira Evi'ne gideceği, Bahar'ın katılamıyacağı ve onun yerine senin katılacağın anlamına gelir.

Tuğçe de elinde etik kurul başvuru dosyasıyla 'sik' gibi kalacaktır!

:D Ben şimdi bu gerizekalıları sevmekte haksız mıyım Gülizar?

(07 Ekim 2011, DL-IST-KAD)

0 yazmadan duramayan var!:

Related Posts with Thumbnails

bencileyin

Fotoğrafım
iyiyim, kötüyüm, mutluyum, mutsuzum, güzelim, çirkinim - herkes kadar. çok şey bilir, her şeyi hatırlarım; çöp beyinliyimdir. bana alttan bakarsanız bir tanrı görürsünüz (temsili). müzik dinlerim, sadece yalnızsam veya sarhoşsam bağıra bağıra eşlik ederim; yoksa insanları düşünürüm aslında. ve severim. insanları severim; bazı insanları daha fazla, bazılarını çok çok fazla, boyumdan büyük severim. sonracıma, okurum. bir de yazarım; iyi, kötü, mutlu, mutsuz, güzel, çirkin - herkes kadar.

basılı materyalin hastasıyım!

read the printed word!