... yazı kalır.

bellatrix begins: batman gibi değil, anka kuşu gibi!

Forward out, Share in!

Yeni jenerasyon forward butonu, share seçeneğidir.

Spam mail tabir ettiğimiz "31 kişiye gönderirseniz mutlu olursunuz" (o kadar zamanda 31 çeksen mutlu olursun, boşver maili), "17 kadına göndermezseniz başınıza kötü bir şey gelir" (bunu okumak zorunda kalmaktan daha mı kötü?), sevgi, aşk, hint inancı (bkz. inek), bilmemne mantrası, 82 yılda bir görünen Mars gezegeni (her yıl, sektirmeden!) ve 2012 olimpiyatları Türkiye'de olsun feveranlarının yeni hali, 9GAG ve benzer, hepimizi gülümseten gözlemlere dayalı karikatür ve paint çiziktirmeleri.

Çok yaratıcı, özgün ve komik olanları var muhakkak, ben de buldukça orada burada paylaşmaktan çekinmem. Lakin bunların hepsinin komik ve mantıklı, "aa ben", "aa aynı bizim bakkal" olması beklenemez tabi.

Aşağıda bu komik olmayan spam paylaşımlardan birini, ilkel bir laf sokma düzeneğini göreceksiniz:


The Girl Paradox, ulaşamadığı ciğere mundar diyen bir takım erkek tarafından hazırlanmış olsa gerek. Aklı kim bilir nerelerinde olan bu erkek tayfası, farkında olmadan tüm kızları hem seksi, hem cici hem de zeki addetmiştir. Böyle bir saptamayla kendileri de olmak istedikleri şey konusunda büyük bir adım atmışlardır. Aferindir onlara.

0 yazmadan duramayan var!:

Related Posts with Thumbnails

bencileyin

Fotoğrafım
iyiyim, kötüyüm, mutluyum, mutsuzum, güzelim, çirkinim - herkes kadar. çok şey bilir, her şeyi hatırlarım; çöp beyinliyimdir. bana alttan bakarsanız bir tanrı görürsünüz (temsili). müzik dinlerim, sadece yalnızsam veya sarhoşsam bağıra bağıra eşlik ederim; yoksa insanları düşünürüm aslında. ve severim. insanları severim; bazı insanları daha fazla, bazılarını çok çok fazla, boyumdan büyük severim. sonracıma, okurum. bir de yazarım; iyi, kötü, mutlu, mutsuz, güzel, çirkin - herkes kadar.

basılı materyalin hastasıyım!

read the printed word!