... yazı kalır.

bellatrix begins: batman gibi değil, anka kuşu gibi!

we all have wings

Arabada radyo pek dinlemem, aypodun şarjı filan yoksa ancak, elim 1'e gider, kendi kaydettiğim tek radyo olan 96.2 Radyo Eksen'e. Bilmediğim parçalarını da bildiklerim kadar zevkle dinlediğim bir radyo istasyonudur ki böylesi pek bulunmaz. İlk kez duyduğum şarkılar çalarken de ben başka şeyler düşünürüm, o fon müziği gibi devam edip durur...

Bugün bir şarkıyı dinlerken sözleri takıldı kulağıma. Sadece iki dize, çok değil. Ofise geldim, şarkıyı buldum, tekrar dinledim, yine o iki dizeye takıldım en çok. Hayatınızın şarkısı filan olmayacak, hoşuma gitti sadece pek çok:

I told you that we could fly
'Cause we all have wings, but some of us don't know why

0 yazmadan duramayan var!:

Related Posts with Thumbnails

bencileyin

Fotoğrafım
iyiyim, kötüyüm, mutluyum, mutsuzum, güzelim, çirkinim - herkes kadar. çok şey bilir, her şeyi hatırlarım; çöp beyinliyimdir. bana alttan bakarsanız bir tanrı görürsünüz (temsili). müzik dinlerim, sadece yalnızsam veya sarhoşsam bağıra bağıra eşlik ederim; yoksa insanları düşünürüm aslında. ve severim. insanları severim; bazı insanları daha fazla, bazılarını çok çok fazla, boyumdan büyük severim. sonracıma, okurum. bir de yazarım; iyi, kötü, mutlu, mutsuz, güzel, çirkin - herkes kadar.

basılı materyalin hastasıyım!

read the printed word!