... yazı kalır.

bellatrix begins: batman gibi değil, anka kuşu gibi!

(allah diyen) ötleğen kuşunun sonu

çıldıracak gibiyim bazen.
8:17 PM Oct 1st

çıldırıcik gibiyim bazen. (bir kuş)
8:17 PM Oct 1st

cildiricakli bildircan diye korkuyorum, suku. (Allah diyen yilan kusu)
8:23 PM Oct 1st

@ evde "ötleğen kuşunun sonu" diye bi kitap vardı, aylarca düşündüm "acaba bu kuşu ne demek?" diye.
8:31 PM Oct 1st

(allah diyen) ötleğen kuşunun sonu
8:31 PM Oct 1st


hmm.otlegen.? Vay ak. Guzel kokulu bitkili kus olabilir.(allah yiyen), yine de bi googlela derim.
8:37 PM Oct 1st

Allah diyen blogger şuku. Eyvallah der mesela arada. Alman kaderciliği: der eyvallah
1:35 AM Oct 2nd


Adetim değildir şu muhabbeti suraya yapıştırmak için uğraşmak ama dün akşam çok güldüm buna; bir de şunu söylemek istedim: Randımanlı saçmaladığım zamanlarda karşımdaki insanın bana ayak uydurması kadar sevdiğim çok az şey var hayatta. Bunu Nutella'dan daha çok seviyorum mesela, hünkar beğendiden biraz az (o derece!)

Ötleğen kuşu meselesi de doğru. Hani kafaya takıp aylarca fark etmeden düşündüğünüz, ama fark etmediğiniz için sormadığınız şeyler olur ya, benim için ötleğen kuşunun sonu o. "Ötleğen Kuşu" diye bir varlık olduğunu anlamayıp, ötleğen'i bir sıfat sandım. Öten, gibi. Bu vurguyla okursanız kuşu'nun anlamını sorgulayabiliyorsunuz. Ya da siz yapmıyorsunuz, tamam bi ben yapıyorum. Allahım ne zor bi çocukluk geçirdim... Cedric gibi bitirmek istiyorum: Yedi yaşında ve meraklıysanız, hayat çok zor :)


0 yazmadan duramayan var!:

Related Posts with Thumbnails

bencileyin

Fotoğrafım
iyiyim, kötüyüm, mutluyum, mutsuzum, güzelim, çirkinim - herkes kadar. çok şey bilir, her şeyi hatırlarım; çöp beyinliyimdir. bana alttan bakarsanız bir tanrı görürsünüz (temsili). müzik dinlerim, sadece yalnızsam veya sarhoşsam bağıra bağıra eşlik ederim; yoksa insanları düşünürüm aslında. ve severim. insanları severim; bazı insanları daha fazla, bazılarını çok çok fazla, boyumdan büyük severim. sonracıma, okurum. bir de yazarım; iyi, kötü, mutlu, mutsuz, güzel, çirkin - herkes kadar.

basılı materyalin hastasıyım!

read the printed word!