... yazı kalır.

bellatrix begins: batman gibi değil, anka kuşu gibi!

maviyle iyi giderim


"SunExpress'ten tam 100.000 Avrupa bileti her şey dahil 44 euro" diye bir mail geldi bugün. Kalkıp Bruges'e mi gitsem. Mesela.

Halbuki birkaç yıldır kaçırdığım Efes Pilsen Blues Festival var haftasonu ve ona bile gidesim yok üşengeçlikten. En son gittiğim festivalde hoplaya zıplaya eğlendiğimi hatırlıyorum ve o hal bana şu an çok uzak geliyor. Bugün karnım acayip ağrıyor diye de olabilir, haftasonunun iki gününü de sabah 9 akşam 5 bir otelde, kendim vermediğim ve almadığım bir eğitimde harcayacağım diye de...
Zaten canım sıkkın dünden beri, şehit haberlerine, yapacak bir şeyim olmayışına, ülkenin bu karışık haline, her şeye.

Bu iki gitme isteği/isteksizliği çok farklı, biliyorum. Hatta birine gitmek istemediğim bir ruh hali içinde olduğum için diğerine daha çok gitmek istediğimi de biliyorum. Blues da tam bu haldir, evet evet, onu da biliyorum.


Hm.


Ben bugün gidip odamdaki açılmadık kolileri de açayım da kafam biraz rahat etsin iyisi mi.
Siz de Norah Jones'tan What Am I To You? açın, ama altında olmadık anlamlar arayıp kafamı yormayın. Şarkı güzel.

2 yazmadan duramayan var!:

nispet olsun, ben gittim blues a, iki bira ictik, iki sarki dinledik etrafa bakindik falan, oyle... super biseyi kacirmadin yani ya da ben cok sıkıcıyım..

 

her yıl aynı olacak değil ya, bu yıl sıkıcı gruplara denk gelmişsindir, yoksa dayanamazdın bence :)

 
Related Posts with Thumbnails

bencileyin

Fotoğrafım
iyiyim, kötüyüm, mutluyum, mutsuzum, güzelim, çirkinim - herkes kadar. çok şey bilir, her şeyi hatırlarım; çöp beyinliyimdir. bana alttan bakarsanız bir tanrı görürsünüz (temsili). müzik dinlerim, sadece yalnızsam veya sarhoşsam bağıra bağıra eşlik ederim; yoksa insanları düşünürüm aslında. ve severim. insanları severim; bazı insanları daha fazla, bazılarını çok çok fazla, boyumdan büyük severim. sonracıma, okurum. bir de yazarım; iyi, kötü, mutlu, mutsuz, güzel, çirkin - herkes kadar.

basılı materyalin hastasıyım!

read the printed word!