... yazı kalır.

bellatrix begins: batman gibi değil, anka kuşu gibi!

the reader

...
bense, bir sabah kalkıp google reader'a tıkladığımda, takip ettiğim blogun adı kalın harflerle görünürse gözüme, mutlu olurum. o parantezin içindeki sayı ne kadar büyükse o kadar sevinirim. onlarca blog için geçerli değil bu, bir elin parmaklarını geçmez sayıları.

benim gibi yazar olunmasın belki, ama bazı insanlar için benim olduğum gibi okur olunsun. yazan insan için çok büyük bir mutluluk bu.

4 yazmadan duramayan var!:

Bilgisayar/telefon hatırlatıcılarıyla doğum gününüz vs özel günü hatırlasa biri, memnun olur musunuz? Ben olmam.

Kıl mıyım? Evet!

Bu arada çok blog yazdınız diye, bu ikinci özür girişimi. Neden?

Cık cık.

 

Yorumlarınızdaki bağlantıları takip etmek zor. Örneğin, ilk cümlenin benim yazımla veya konunun geri kalanıyla ilgisini çözebilmiş değilim :)

Bu seferki özür değildi. Sitem, belki. Çünkü çok yazı yazdığım günlerin ertesinde takipçi sayımda düşüş oluyor; bu da bana çok inanılmaz geliyor.

 

Benim tuhaf takıntılarım işte.
Hani "takip ediyorsa insan, reader'a değil de direkt sayfayı açıp bakmalı", gibi saçma takıntılar işte.

Siz bakmayın bana.


Takipçi sayınız düşüyor demek çok yazınca.

Hmm boşverin, hoşaftan da anlamıyorlardır büyük ihtimalle.

Çok yazın, benim şikayetim yok. :)

 

Ha, öyle düşünmemiştim. Yok, reader için bunu diyemem; çünkü ben çok fazla blog takip ediyorum ve reader olmasa mümkün değil randımanlı ve düzenli bir şekilde tümünü okuyabilmem. İcabında sonraya bıraktığım yazılar oluyor, falan...

Doğumgünü hikayesinden ayrı tutuyorum bunu :)

 
Related Posts with Thumbnails

bencileyin

Fotoğrafım
iyiyim, kötüyüm, mutluyum, mutsuzum, güzelim, çirkinim - herkes kadar. çok şey bilir, her şeyi hatırlarım; çöp beyinliyimdir. bana alttan bakarsanız bir tanrı görürsünüz (temsili). müzik dinlerim, sadece yalnızsam veya sarhoşsam bağıra bağıra eşlik ederim; yoksa insanları düşünürüm aslında. ve severim. insanları severim; bazı insanları daha fazla, bazılarını çok çok fazla, boyumdan büyük severim. sonracıma, okurum. bir de yazarım; iyi, kötü, mutlu, mutsuz, güzel, çirkin - herkes kadar.

basılı materyalin hastasıyım!

read the printed word!