... yazı kalır.

bellatrix begins: batman gibi değil, anka kuşu gibi!

A Nut Social: Kaju

Cuk oturan sapık kaju görselini ben şuradan aldım,
ki kendisi sevgili David'in tumblr'ı olur.


_ bellatrix mi? Ben sevmiyorum onu yea.


Ayh! Buruşturduğun suratınla giderek alçalan ses tonunu yesinler. Üstelik yanında en çok eğlendiğim, en yakın ofis arkadaşlarımdan birine söylüyorsun bunu, gerizekalı adam.

Kız da durur mu...

_ O da sana bayılmıyor zaten.

Ha-ha! Çok iyi demiş, ben herhalde yüzüne söylemezdim bu kadar net. Görmezden gelmeye devam ederdim seni. Böylece seni sevmediğimi, ne kadar yavşak ve sapık bir adam olduğunu ve ayrıca -en azından- biseksüel olduğunu gizlemek için çevrendeki tüm kızlara yazıp durduğun gibi, benim arkadaşlarımdan biri için de "gay bu" diye laf çıkarttığını da dile getirmemiş olurduk. Sonuçta ağzımı açtığımda böyle olmasa da bu anlama gelen birtakım laflar çıkacaktır ordan. En azından bi yavşşşak derim şöyle okkalısından.

_ Aa, neden sevmiyo beni ya?

Hah, bu replik tam senlik. Breh breh. Beni sevmediğini söyleyen sensin, ben de seni geri sevmiyorum diye üzülüp aaa neden nedeeen diye ayağını yere vurarak mızıklanan gene sensin.

Üstelik bunu hala, bu muhabbetin üstünden haftalar geçmişken sürdüren de sensin. O zaman ka sensin, ju da sana girsin. Ya da vazgeçtim, ağırlığınca fıstık ya da hatta sonsuz girsin sana, sonsuz (merhaba ilkokul, sana geldim ki bu adamın anladığı dilden konuşalım).

Zira, salak yemin ediyorum gerizekalı bu çocuk.

3 yazmadan duramayan var!:

karikatür on numero! o bahsettiğin vatandaş ise tam bir denyo. =)

 

karikatür olmasa bu adam hakkında yazmayacaktım muhtemelen ama o kadar güldüm ki, bi de biz bu herife kaju diyoruz ofiste, cuk oturdu cuk :)

 

hadi ya... ahahaah malum olmuş demek. =)

 
Related Posts with Thumbnails

bencileyin

Fotoğrafım
iyiyim, kötüyüm, mutluyum, mutsuzum, güzelim, çirkinim - herkes kadar. çok şey bilir, her şeyi hatırlarım; çöp beyinliyimdir. bana alttan bakarsanız bir tanrı görürsünüz (temsili). müzik dinlerim, sadece yalnızsam veya sarhoşsam bağıra bağıra eşlik ederim; yoksa insanları düşünürüm aslında. ve severim. insanları severim; bazı insanları daha fazla, bazılarını çok çok fazla, boyumdan büyük severim. sonracıma, okurum. bir de yazarım; iyi, kötü, mutlu, mutsuz, güzel, çirkin - herkes kadar.

basılı materyalin hastasıyım!

read the printed word!