... yazı kalır.

bellatrix begins: batman gibi değil, anka kuşu gibi!

Geri kalan her şey için, dünya devi.

12 yıllık çalışanı işten ayrılan dünya devi bir şirket. Ayrılana hediye alınıyor (ayrıca evlenene de, doğurana da), bu kişisel, katılmayabilirsin. 12 yıllık çalışanı işten ayrılıyor diye veda yemeğine çağırıyor şirket, hem de bir dolu insanı ve bu departman en son Kasım 2008'de yemek yemiş beraber. Asistanlara organizasyonlar yaptırılıyor, takvimler kapatılıyor, mailler atılıyor; gelin deniyor, sınırlı içki, sınırsız eğlence (üstelik içmeyenlerin içkisi de masaya pay edilecekmiş, vaaaayh!)

Hediye kişibaşı 30 lira. Yemek kişibaşı 75 lira.
İşten ayrılmak paha biçilemez.


"Aabi çok yanlış, aabi olmaz böyle şey" diye huysuzlandığı halde bunu kimseye söylemeyip fıtı fıtı yemeğe gidecek olan meslektaşlarım, siz zaten boşvermişsiniz dünyaya. Şarkısını söylemeseniz de olur :)

1 yazmadan duramayan var!:

büyük bir cömertlik örneği! hele o vefaları yok mu...

 
Related Posts with Thumbnails

bencileyin

Fotoğrafım
iyiyim, kötüyüm, mutluyum, mutsuzum, güzelim, çirkinim - herkes kadar. çok şey bilir, her şeyi hatırlarım; çöp beyinliyimdir. bana alttan bakarsanız bir tanrı görürsünüz (temsili). müzik dinlerim, sadece yalnızsam veya sarhoşsam bağıra bağıra eşlik ederim; yoksa insanları düşünürüm aslında. ve severim. insanları severim; bazı insanları daha fazla, bazılarını çok çok fazla, boyumdan büyük severim. sonracıma, okurum. bir de yazarım; iyi, kötü, mutlu, mutsuz, güzel, çirkin - herkes kadar.

basılı materyalin hastasıyım!

read the printed word!