... yazı kalır.

bellatrix begins: batman gibi değil, anka kuşu gibi!

de-kafa

bana beyin eriyiğini (veya beyin eriğini) hatırlatan bu görsel, şuradan.

eğer kısa bir süre içinde yatmak zorunda olmasaydım oturup çok yazasım vardı içimdekilere ve son birkaç gündür içimde bulamadıklarıma dair, yüzyıl önce yaşadığımız şeylere, trabzon'a, fethiye'ye dair... bazen geliyorlar. bugün gündüz de geldiler ama içinde bulunduğum bir bekar erkek evinin halısı rahat geldi, zahmet edemedim. bir bekar erkek evi. neyse ki ölmedim.

şimdi de bunu ah keşke uyumak zorunda olmasaydık'a bağlayanlar için "ne alakası var bea" minvalinde bir yazı yazmak istedim, al işte! yok yok, öyle değil zaten durum. şimdi uyumak zorunda olmamak istemiyorum ben. şimdi sadece yazıyor olmak ve başka bir şey dert etmemek istiyorum. uyku dışındaki süreye sadece sözcük yaymak istiyorum.

uyumak bazen öyle bir kaçış ki bir sürü şeyden. bayılmak gibi görünse de aslında ayılmak. unutmak bir süreliğine. dinginleşmek, temizlenmek. detoks. de-kafa.

sleep on it, diye bi laf var, bilir misiniz? ben en önemli kararlarımı uyurken vermedim. ama çok mutlu oldum uyurken. kalkınca düzgün ve doğru bir karar verecek kadar sıfırlandım.

güzel.

1 yazmadan duramayan var!:

Related Posts with Thumbnails

bencileyin

Fotoğrafım
iyiyim, kötüyüm, mutluyum, mutsuzum, güzelim, çirkinim - herkes kadar. çok şey bilir, her şeyi hatırlarım; çöp beyinliyimdir. bana alttan bakarsanız bir tanrı görürsünüz (temsili). müzik dinlerim, sadece yalnızsam veya sarhoşsam bağıra bağıra eşlik ederim; yoksa insanları düşünürüm aslında. ve severim. insanları severim; bazı insanları daha fazla, bazılarını çok çok fazla, boyumdan büyük severim. sonracıma, okurum. bir de yazarım; iyi, kötü, mutlu, mutsuz, güzel, çirkin - herkes kadar.

basılı materyalin hastasıyım!

read the printed word!