... yazı kalır.

bellatrix begins: batman gibi değil, anka kuşu gibi!

basit adam, karışık iş

Oyunda atılgan, gerçekte titrek.
Ben hangisi miym? Tabi ki sağdaki.


_ Düşününce, uyumlu değilsiniz. Yani, senin entellektüel seviyen daha yüksek ondan aslında. Daha meraklısın, kendini daha çok geliştiriyorsun.

Böyle dedi bir dostum bana sabahın dört buçuğunda. Biliyorum, biliyorum. Ama belki artık beni birilerinin alıp bir yere çekmesine gerek yoktur; ben kendi kafamı kendim açar, kendim zıplayabilirim hedeflediğim kadar yükseğe. Bunu yaparken yanımda basit bir adam olsa ve hayatımı kolaylaştırsa, ben çok düşünüp harlandığımda beni ferahlatsa, benimle aynı şeylere bağlansa biraz, dengemi kaybettiğimde beni tutsa ama sıkı sıkı tutsa güzel olur.

Maçoluk değil, öyle boğucu, yakıcı bir sahiplenilme değil istediğim ama biraz ilkellikten kimseye zarar gelmez.


(17 Ağustos 2011, Uludağ)
Görsel: Aleksandra Marchocka Illustrations

3 yazmadan duramayan var!:

ay lav ilkel ve hatta bazen ay lav ataerkil. özetle: ay lav pozitif ayrımcılık.

 

pozitif ayrımcılığa inanmıyorum ama bi ayırgaç var :)

 

Her kadının içinde olan bir şey. Her kadın ister sahiplenilmeyi, her erkek de aynı şekilde ister sahiplenmeyi. Modernlikten uzak, saçma, geri kalmış şeyler değil bunlar. Aksine bizi biz yapan, asıl içimizde olan, bizi mutlu eden hisler.

 
Related Posts with Thumbnails

bencileyin

Fotoğrafım
iyiyim, kötüyüm, mutluyum, mutsuzum, güzelim, çirkinim - herkes kadar. çok şey bilir, her şeyi hatırlarım; çöp beyinliyimdir. bana alttan bakarsanız bir tanrı görürsünüz (temsili). müzik dinlerim, sadece yalnızsam veya sarhoşsam bağıra bağıra eşlik ederim; yoksa insanları düşünürüm aslında. ve severim. insanları severim; bazı insanları daha fazla, bazılarını çok çok fazla, boyumdan büyük severim. sonracıma, okurum. bir de yazarım; iyi, kötü, mutlu, mutsuz, güzel, çirkin - herkes kadar.

basılı materyalin hastasıyım!

read the printed word!