... yazı kalır.

bellatrix begins: batman gibi değil, anka kuşu gibi!

"Ah ben bi bekar olaydım..." bakışı

Evli adamların güzel kadınlara bakakalışı düşündürdü beni bu sabah. Kimse kimseye bakmasın demiyorum, "aldatma bakmakla başlar" gibi fikr-i sabitlerim de yok ama bazı bakışlar dikkat çekici. "Ah ben bi bekar olaydım..." bakışı o.

Halbuki ah sen bi bekardın bundan belki 2 yıl öncesine kadar ve yine gidip şimdi eşin olan insanla evlendin be adam?

Erkeklerin bekarken alabildiğine gezip tozması, her gördüğü kadının peşinden koşması ve belki de defaatle reddedilmesi gerekiyor ki sonunda "aaebi denedim olmadı, demek ki nasibim buymuş" deyip, kimseye gözleriyle soyar gibi bakmasın bir daha. Tabi sütten ağzı yanan erkeğin o sütü bir taşım daha kaynatıp içeceğini de hesaba katmak lazım bunları söylerken. Reddedilen erkek, daha ilişkinin başından veya orta yerinden reddedilen, yani aldatılan, kendisine saçma sapan davranılan erkek hala aynı kadının peşinden koşmaya devam edebiliyor zira. Bunları "müstahak" etiketli dosyama koyuyorum.

Kadınların orospuluğundan şikayet etmek erkekler için daha evrensel. Bir kadın bir erkeğe genelde ancak kendisine veya tanıdığı birine bulaştığında "hayvan!" derken, erkekler daha kolay harcayabiliyor kadınları. Kendisine yüz vermeyen kadın da "orospu" olabiliyor mesela başkalarına (yüz) veren kadın gibi aynı...

Kadınları bu kadar kolay harcayabilen erkek milletinin dengesinden bahsetmek ise mümkün değil. Beni sürekli arıyor, sürekli mesaj atıyor, canımı sıkıyor diye şikayet eden erkek aynı tempoda yanıt veriyorsa görüştüğü kişiye, bu durum benim için bir haber değeri taşımıyor. Sürekli yanlış giden şeylerden şikayet edip değiştirmek için hiçbir şey yapmamak gibi. Bu adamları da yine "müstahak" etiketli dosyama koyuyorum ve kusura bakılmasın, bu sözde şikayetleri hiç ciddiye almıyorum.

Terbiye ediniz efendim kadınları, madem beğenmiyorsunuz, istediğiniz yola gelmeleri için eğitiniz. Mesajlarına cevap, triplerine prim vermeyiniz. Ama biliyorsunuz değil mi o primi siz vermeyince bir hemcinsinizin vereceğini ve yazdığınız kızın da koşa koşa ona gideceğini? :)

Sıkıntı büyük.


(24 Şubat 2011, İstanbul)
Görsel: http://weheartit.com/entry/2953765

5 yazmadan duramayan var!:

müstahak etiketli dosyaya benim de koycağım biri var!


aslu

 

Ne açıdan; aldatılıp yine de kızın peşinden giden erkek mi var, yoksa kızdan şikayet edip triplerine prim veren erkek mi? :)

 

nıhahahhaaa!
pis sırıttım okurken.

 

öyle değil mi ama?! kızlardan bir bıktım, erkeklerden bin; sürekli şikayet, ama eller sürekli telefonda!

 

dediğin gibi "sıkıntı büyük" =)
yazııık... ellerindekine sıkı sıkı sarılıyorlar işte.

 
Related Posts with Thumbnails

bencileyin

Fotoğrafım
iyiyim, kötüyüm, mutluyum, mutsuzum, güzelim, çirkinim - herkes kadar. çok şey bilir, her şeyi hatırlarım; çöp beyinliyimdir. bana alttan bakarsanız bir tanrı görürsünüz (temsili). müzik dinlerim, sadece yalnızsam veya sarhoşsam bağıra bağıra eşlik ederim; yoksa insanları düşünürüm aslında. ve severim. insanları severim; bazı insanları daha fazla, bazılarını çok çok fazla, boyumdan büyük severim. sonracıma, okurum. bir de yazarım; iyi, kötü, mutlu, mutsuz, güzel, çirkin - herkes kadar.

basılı materyalin hastasıyım!

read the printed word!