... yazı kalır.

bellatrix begins: batman gibi değil, anka kuşu gibi!

"bize bi kız bulmadın" diyenlere gelsin

Yıllardır elalemin sevgilisini, görüştüğü kızı, ayrıldığı kızı, aldatan kızı; daha da üstüne, iki dakika boş kalmaya tahammülsüzlükten kırılan bu insanların çapkınlık (veya akbabalık) hikayelerini dinliyorum. Bu kalabalıkta bir de "sen de bize birini ayarlamadın" diye sitem yiyorum üstelik...

Karşılığı var mı ki bu işin? Ben adamı elimle gösterdim, "şunu istiyorum" dedim, gene kılını kıpırdatmadı kimse?! Kırk yılda bir görüştüğü insanların evine filan gitme uğruna üstelik. Her şeyi ama her şeyi, finallerin bitişini, yeni evi, eski evi, kız meselesini, canımız rakı istedi'yi bahane edip toplaşabilen adamlar iki haftadır pıs.

Bundan sonra "bize bi kız bulmadın" diyen arkadaşlarıma okkalı bir küfür sallayacağımdır. Buradan duyuruyorum.

1 yazmadan duramayan var!:

hiç sevmem şu muhabbeti de. muhabbet tellalıyım lan ben?!
gerçi benim cevabım genellikle "benim karıyla kızla ne işim olur?" olduğu için insanlar sormaktan vazgeçti :P

 
Related Posts with Thumbnails

bencileyin

Fotoğrafım
iyiyim, kötüyüm, mutluyum, mutsuzum, güzelim, çirkinim - herkes kadar. çok şey bilir, her şeyi hatırlarım; çöp beyinliyimdir. bana alttan bakarsanız bir tanrı görürsünüz (temsili). müzik dinlerim, sadece yalnızsam veya sarhoşsam bağıra bağıra eşlik ederim; yoksa insanları düşünürüm aslında. ve severim. insanları severim; bazı insanları daha fazla, bazılarını çok çok fazla, boyumdan büyük severim. sonracıma, okurum. bir de yazarım; iyi, kötü, mutlu, mutsuz, güzel, çirkin - herkes kadar.

basılı materyalin hastasıyım!

read the printed word!