... yazı kalır.

bellatrix begins: batman gibi değil, anka kuşu gibi!

défauts

Bir mekana giren kadına erkeklerden çok kadınlar bakar. "Benden güzel mi?" "Kalçası benimkinden küçük mü?" "Sevgilisi benimkinden yakışıklı mı?"

Kadınların kendilerini üstün hissettikleri durumların çoğu kendileriyle ilgilidir. Bunu her kadın kabul eder. Biraz daha eleştiri kabul eden kadınlar aynı zamanda, kendilerini üstün hissettikleri bazı anların, başka bir kadının tam da o üstün olunan yönden süründüğü bir an olduğunu da kabul edecektir.

Başkalarının felaketlerinin milletçe hoşumuza gidip, ağlak yerli dizilerimizin reytingini yükselttiği yetmiyormuş gibi; biz kadınlar kümesi de başka kadınların bizden çirkin, aptal, kötü yanlarını görünce kendimizi iyi hissediyoruz.

Açıkçası ben, aşağıdaki gibi bir durumla karşılaştığımda kendimi erkeklerden de iyi hissediyorum :)

Game over. I had to accept that in life, some women are simply better.
No amount of shoes, or lack of pastry or making of pies will change that.

I will never be the woman with the perfect hair,
who can wear white and not spill on it. And chair committees, and write thank you notes. And I can't feel bad about that.

"Sorry I couldn't be their. "
T-H-E-I-R.
But I could feel good about this.
"Miranda, it's good she got married. The woman's an idiot."


(Sex and the City, S03E03, Attack of the Five Foot Ten Woman)
Görsel: http://community.livejournal.com/inspireplease/53206.html

5 yazmadan duramayan var!:

İlk iki paragrafı aynen konuştuk bugün arkadaşımla garip tesadüf

 

vardır öyle bi nokta atışı huyum :)

 

iade-i ziyaret yapayim dedim.
schadenfreude deniyor sanirim baskasinin mutsuzlugundan icten ice haz duymaya. yine almanca, ne pesimist, depresif adamlar yahu..

 

vardır vallahi bellatrix :) tam da bugün rejime başlamaya karar vermiştim. Kim takar yahu o kadınları! :)

 

tink; valla ne deniyor bilmiyorum ama almanca olmasına hiç şaşırmadım :) bu arada almancadan zerre anlamam. sadece ihbin ihbin diye gülebiliyorum.

İstem; kim takar valla deyip sırtına pat pat vurmak istesem de hepimiz takıyoruz işte :) bi ağız tadıyla söyleyemiyoruz genetikçilerin ünlü lafını: "sikerler!"

 
Related Posts with Thumbnails

bencileyin

Fotoğrafım
iyiyim, kötüyüm, mutluyum, mutsuzum, güzelim, çirkinim - herkes kadar. çok şey bilir, her şeyi hatırlarım; çöp beyinliyimdir. bana alttan bakarsanız bir tanrı görürsünüz (temsili). müzik dinlerim, sadece yalnızsam veya sarhoşsam bağıra bağıra eşlik ederim; yoksa insanları düşünürüm aslında. ve severim. insanları severim; bazı insanları daha fazla, bazılarını çok çok fazla, boyumdan büyük severim. sonracıma, okurum. bir de yazarım; iyi, kötü, mutlu, mutsuz, güzel, çirkin - herkes kadar.

basılı materyalin hastasıyım!

read the printed word!