... yazı kalır.

bellatrix begins: batman gibi değil, anka kuşu gibi!

seviyeyi yükseltme lan piç!

Athena'dan geliyor, Delik Deşik

Biliyorlar, biliyorlar
Bu sefer bizim için geliyorlar
...
Umrumda bile değil
Umrumda değil!


İşimizi iyi yapıp yapmadığımıza dair sınava giriyoruz. Global, online sınav. Ben hiç online sınava girdim mi acaba, TOEFL'a filan da girmedim, Boğaziçi'nde de öyle bi teknoloji yoktu. Yine de hayal meyal bir bilgisayar başında sınav olduğumu hatırlıyorum, bilmiyorum belki de rüyadır. Neyse canım konumuz o değil oooğlum, sınava giriyoruz lan. Çok komik değil mi bu?

Nasıl olacak, açık ofiste başımızda müdür mü duracak, kopya çekilecek mi, peki başka ülkeler ne yapacak filan, daha hiçbir şey bilmiyoruz. Ama onlar kopya çeker de biz çekemezsek olmaz, aaa, hak geçer. Durduk yere seviye yükselir, biz sular altında kalırız maazallah, buzdağının kocaman kısmı oluruz, resmi olarak 8, gerçekte 40 kişi. Az da değiliz ha! Dişe diş, kana kan, istihdam, istihdam!

Ha bi de, artık "bundan sonra da kasa mı olacaksınız ahauhauhau" şakalarına daha az maruz kalacak şekilde monitör değil, sorumluyuz. Birkaç yıl boyunca intihar etmemeyi başaranlarımız uzman oluyor; sonra da kıdem geliyor, yükselerek arşa eriyoruz.

Yaa, yaa; tüm emeğin için teşekkürler patron.

O diil de acaba sınava salatalık getirsek Serli bizi şikayet eder mi yaa... (Askı, ne dersin? :))

0 yazmadan duramayan var!:

Related Posts with Thumbnails

bencileyin

Fotoğrafım
iyiyim, kötüyüm, mutluyum, mutsuzum, güzelim, çirkinim - herkes kadar. çok şey bilir, her şeyi hatırlarım; çöp beyinliyimdir. bana alttan bakarsanız bir tanrı görürsünüz (temsili). müzik dinlerim, sadece yalnızsam veya sarhoşsam bağıra bağıra eşlik ederim; yoksa insanları düşünürüm aslında. ve severim. insanları severim; bazı insanları daha fazla, bazılarını çok çok fazla, boyumdan büyük severim. sonracıma, okurum. bir de yazarım; iyi, kötü, mutlu, mutsuz, güzel, çirkin - herkes kadar.

basılı materyalin hastasıyım!

read the printed word!