... yazı kalır.

bellatrix begins: batman gibi değil, anka kuşu gibi!

Güldüren / Düşündüren


Ahududu ödüllerini bir türlü veremediğim Esra Ceyhan-İclal Aydın-İkbal Gürpınar üçlememin sonuncusu Kanal7'de program yapmaya başlayıp türbana girmiş veya türbana girip Kanal7'de program yapmaya başlamış. Fark etmez. Bu duruma çok güldüm, kahkahalarla güldüm. En azından artık bu üçlüden birinci belli, ikinci kim?

Ortaokulu ve liseyi beraber okuduğum hukuk mezunu arkadaşımın ise 25 yaşında tesettüre girip, göz önünde olmaktan beis duymayarak feysbuktan çıkmayışı (tamam çıkmasın) ve fakat, önceki hayatının tüm emarelerini birer birer etiketsizleştirişi... Artık kendisiyle ortak fotoğrafımız yok feysbukta. Oysa ki o hala orda, "özeleştiri" yapıp Kılıçdaroğlu'na giydiren Yılmaz Özdil yazıları paylaşıyor, ölümüne evetçi, alayına isyan.
*
Buna gülemedim.

Bu sefer güldürenle düşündüren birbirinden farklı.
*
*
(18 Eylül 2010, YeniŞahin5)

3 yazmadan duramayan var!:

sergiye kapıdan bilet alabiliyor muyuz yoksa biletix mi illaki?

 

yanlis yaziya gelmis yorum ama cevap vereyim :))

biz biletix'ten almadik, kapidan alabiliyosun (hatta biletix ek ucretinden de boylece yirtiyorsun) tabi biz cuma is cikisi gittigimiz icin kalabalik degildi, haftasonlari nasil olur bilemiyorum.

 

ay çok çok özür dilerim dalgınlık. teşekkürler bakalım gitmeden yakalamaya çalışacağım sitesinde aralığa kadar diyor

 
Related Posts with Thumbnails

bencileyin

Fotoğrafım
iyiyim, kötüyüm, mutluyum, mutsuzum, güzelim, çirkinim - herkes kadar. çok şey bilir, her şeyi hatırlarım; çöp beyinliyimdir. bana alttan bakarsanız bir tanrı görürsünüz (temsili). müzik dinlerim, sadece yalnızsam veya sarhoşsam bağıra bağıra eşlik ederim; yoksa insanları düşünürüm aslında. ve severim. insanları severim; bazı insanları daha fazla, bazılarını çok çok fazla, boyumdan büyük severim. sonracıma, okurum. bir de yazarım; iyi, kötü, mutlu, mutsuz, güzel, çirkin - herkes kadar.

basılı materyalin hastasıyım!

read the printed word!