... yazı kalır.

bellatrix begins: batman gibi değil, anka kuşu gibi!

Good Practice

Kim derdi ki ilkel bir excel çıktısı bir denetimde "good practice" diye nitelendirilsin...

Ben ilk duyduğumda inanmadım nitekim. Yok yahu dedim, alt tarafı millete hatırlatma yapıyorum. Görünen o ki, düşündüğümüzden önemliymiş. Adamlar daha gelmeden metriklerin nasıl 100% gittiğini sormayı not etmişler bir yere. Bense elimde üstünde karalamalar yaptığım kağıtlarla gidip işte böyle yapıyorum, böyle de müdürlerine haber veriyorum ki tepelerine binilsin dedim. Gülündü.

Durduk yerde günüm şenlendi, seçilmediğim denetimden başka ülkelere bahsedilecek bir övgüyle çıktım, iyi mi :) İnsan yorulduğunu oturunca anlar ya işte o hesap, düşündüm ki bir fark yarattığımı hissetmeyeli bayağı olmuş.

Minik bir artı, bana!

(21 Eylül 2010 - o sarı ünlem nazar boncuğu bi kere!)

0 yazmadan duramayan var!:

Related Posts with Thumbnails

bencileyin

Fotoğrafım
iyiyim, kötüyüm, mutluyum, mutsuzum, güzelim, çirkinim - herkes kadar. çok şey bilir, her şeyi hatırlarım; çöp beyinliyimdir. bana alttan bakarsanız bir tanrı görürsünüz (temsili). müzik dinlerim, sadece yalnızsam veya sarhoşsam bağıra bağıra eşlik ederim; yoksa insanları düşünürüm aslında. ve severim. insanları severim; bazı insanları daha fazla, bazılarını çok çok fazla, boyumdan büyük severim. sonracıma, okurum. bir de yazarım; iyi, kötü, mutlu, mutsuz, güzel, çirkin - herkes kadar.

basılı materyalin hastasıyım!

read the printed word!