... yazı kalır.

bellatrix begins: batman gibi değil, anka kuşu gibi!

Dalında duran hikayeler

Alternatif çimler dönüşü bir iftar trafiği sonrası Barbaros'tan kopturup iniyordum. Huzurlu olduğumu sanarken huzursuzdum belli ki, arkamda bıraktıklarım beni ekseri huzursuz ediyor. Azıcık mutluydum aslında, şimdi yalanım yok. Gururluydum veya, bu da olabilir. Farklı hissediyordum kendimi, farklı olduğuma inanmak için bir nedenim yoktu (nedenim vardı da, ben inanmıyordum) ama kendimi, kendi her zamanki halimden değil, başkalarından farklı hissediyordum.

Müzik dinlediğimi sanarken de düşünüyordum belli ki, çat! bir flaş çaktı gözümün önünde. Bir hikaye. Elim ayağıma dolaştı, zaten ben bu hallerde bir gün kaza yapmazsam iyidir. Arabayı park edip telefona not aldığım zamana kadar gözüm kararmış, oraları hatırlamıyorum.

O, çok güzel bir hikaye olsun diye diledim. Heyecanlandım, elim telefona gitti hemen. Daha dalında duruyor hikaye, çünkü yazamıyorum, çünkü o minicik hikaye bir ilham bekliyor.

Ancak gerçek hayatta bir son bulunca sonlanacak hikayelerim var. Marifet onları sonlanmış gibi yazmakta.

Marifet ilhamını kendi içinde bulmakta. Olmaz, inan bana olmaz; hikayedeki kahramanın gerçekte kahraman olmasını beklersek, işimiz var...


(13 Eylül 2010, Akaretler)

0 yazmadan duramayan var!:

Related Posts with Thumbnails

bencileyin

Fotoğrafım
iyiyim, kötüyüm, mutluyum, mutsuzum, güzelim, çirkinim - herkes kadar. çok şey bilir, her şeyi hatırlarım; çöp beyinliyimdir. bana alttan bakarsanız bir tanrı görürsünüz (temsili). müzik dinlerim, sadece yalnızsam veya sarhoşsam bağıra bağıra eşlik ederim; yoksa insanları düşünürüm aslında. ve severim. insanları severim; bazı insanları daha fazla, bazılarını çok çok fazla, boyumdan büyük severim. sonracıma, okurum. bir de yazarım; iyi, kötü, mutlu, mutsuz, güzel, çirkin - herkes kadar.

basılı materyalin hastasıyım!

read the printed word!