... yazı kalır.

bellatrix begins: batman gibi değil, anka kuşu gibi!

Dikkat, kaygan zemin!


Sözlüğe "İTÜ makinadaki kızlar" yazınca "yok böle bi$i?!" çıkması geyiği vardı biz lisedeyken; o hesap, karma şirketlerde de erkek başına beş gram kızın düştüğü departmanlar mevcut. Biz nasıl kız ağırlıklı bir ofissek, bunun erkekli versiyonları da var elbette. Suya atılan un gibi toplaşmak ve mütemadiyen dipdibe olup sonra da saplıktan/dedikodudan şikayet etmek ise sanıyorum hepimizin kaderi. Erkeklerin daha çok. Zira kendileriyle bir işiniz olduğu zamanlar da dahil, size bir selam bahşetmeleri için bayağı uğraşmanız gerekebiliyor.

Ya da benim gibi yapıp, onlar selam vermezse siz de vermeyebiliyorsunuz gönül rahatlığıyla.

Fakat, koridorda, geldi geleli oha-lan-kıza-bak diye şirket içinde fısıltılara neden olmuş bir arkadaşınızla yürürken tesadüfen karşınıza çıkan bu adamların yüzlerinde beliren eblek gülümsemeyle ehehe, merhebe demeleri, yaratmaya çalıştıkları gizemi ve kendilerini soktukları karizma kılıfını bir anda çöpe atabiliyor.

Salyalarınızla koridor temizlenirdi beyler, arkanızdan çok güldük :)

2 yazmadan duramayan var!:

ahah iyimiş :) Ben misal kadınlara geceleri finans divizyonundan geçmeyin, tecavüz gelir diye uyarımı yapıyorum ahaha zira King Kong bile var

 

Belki Finans'tan bahsetmiyorum, olamaz mı? :))

Abi King Kong tecavüzü de fena olabilir. Yalnız işin komiği, kendisi bu öykümde yer almıyor. Üstüne alınmasın :)

 
Related Posts with Thumbnails

bencileyin

Fotoğrafım
iyiyim, kötüyüm, mutluyum, mutsuzum, güzelim, çirkinim - herkes kadar. çok şey bilir, her şeyi hatırlarım; çöp beyinliyimdir. bana alttan bakarsanız bir tanrı görürsünüz (temsili). müzik dinlerim, sadece yalnızsam veya sarhoşsam bağıra bağıra eşlik ederim; yoksa insanları düşünürüm aslında. ve severim. insanları severim; bazı insanları daha fazla, bazılarını çok çok fazla, boyumdan büyük severim. sonracıma, okurum. bir de yazarım; iyi, kötü, mutlu, mutsuz, güzel, çirkin - herkes kadar.

basılı materyalin hastasıyım!

read the printed word!