... yazı kalır.

bellatrix begins: batman gibi değil, anka kuşu gibi!

Biz uyurken neler oldu?

Peter: I'm making a clean start with Lucy. She is - She is - She... What is she? She's...
Jack: I'd say that she gets under your skin as soon as you meet her. She drives you so nuts you don't know whether to hug her or, or just really armwrestle her. She would go all the way to Europe just to get a stamp in her passport. I don't know if that amounts to insanity, or just being really, really... likable.
Peter: No, that's not it.
Jack: ...
Peter: But she's gotta be really special. She's gotta be. And I can spend the rest of my life finding out why.
Jack: ...

(While You Were Sleeping'den)

Jack'in canımızın içi Bill Pullman olduğunu söylemeye gerek yok. Bana yine birkaç sahne geri aldırdı bakışlarıyla :)

Sandra Bullock bu filmde kaç yaşında ola ki? Daha doğrusu, kaç yaşında birini oynuyor olmalı? Kendisini günah keçisi seçmedim, yanlış anlaşılmasın. Kate Beckinsale Serendipity'de kaç yaşındaydı, veya Meg Ryan Sleepless in Seattle'da, ya da ne bileyim, Courtney Cox Friends'de? 30'larında mı, hepsi mi?

Yani, iç geçirerek izlediğimiz filmleri hepten çöpe atmak için önümüzde kaç yıl var, onu merak ediyorum.

Cebe sığacak kadar ufak olduğumuz zamanlarda büyük adamların büyük aşk hikayeleri gibi gelen filmlerdeki karakterlerle aynı yaşta olabileceğimi düşündüm bugün. 4-5 yaşındaki çocukları severken benim de o yaşta çocuğum olabileceğini fark etmek gibi aniden... Garip bi duyguydu.

Mesela, ya Sandra Bullock 25 yaşındaysa, izlediği filmlerin etkisiyle, ilan-ı aşk ettiği adamın gelip kapısını çalmasını içten içe istiyorsa ve o kapı hiç çalmazsa? Açılmayan kapı tokat gibi çarpmış olmaz mı yüzüne? Sandra Bullock ne zaman bunun bir film değil, gerçek hayat olduğuyla yüzleşip inancını tamamen kaybederdi, merak ettim.

Gerçekten... Kaç yılım var?

0 yazmadan duramayan var!:

Related Posts with Thumbnails

bencileyin

Fotoğrafım
iyiyim, kötüyüm, mutluyum, mutsuzum, güzelim, çirkinim - herkes kadar. çok şey bilir, her şeyi hatırlarım; çöp beyinliyimdir. bana alttan bakarsanız bir tanrı görürsünüz (temsili). müzik dinlerim, sadece yalnızsam veya sarhoşsam bağıra bağıra eşlik ederim; yoksa insanları düşünürüm aslında. ve severim. insanları severim; bazı insanları daha fazla, bazılarını çok çok fazla, boyumdan büyük severim. sonracıma, okurum. bir de yazarım; iyi, kötü, mutlu, mutsuz, güzel, çirkin - herkes kadar.

basılı materyalin hastasıyım!

read the printed word!