... yazı kalır.

bellatrix begins: batman gibi değil, anka kuşu gibi!

bir boş yazı mı, boş bir yazı mı?

kedi almayı ciddi ciddi düşünecek kadar fiziksel sevgi alışverişi ihtiyacı içinde olmam beni çok endişelendirdi, bi de eylül geliyor, bozcaada'da bana fal bakılmıştı, bugün eylül akşamı'nı dinledim bülent ortaçgil ve teoman'dan, olamaz mı, olabilir, yine işaret aramaya ve anlamsız anlam yüklemelerine başladım, demek ki çok boşladım.

iki gün önce uzun tuzla yolunda (uzun tuzla yolu mu, tuzla uzun yolu mu?) aklıma bir şey gelmişti, bunu yazayım diye kafamda evirip çevirdim, oha hayatta unutmazdım ki, bir yere not almadım, dün hiç aklıma gelmedi, bugün de ne olduğunu hatırlamıyorum. düşüncelerimin yarılanma hızı çok yüksek. bende rüyalar değil, fikirler çöküyor.

şimdi bi ben ruhi bey nasılım olsa oynayan, nasıl giderim ben ruhi bey, haddi hesabı yok.

a takımı gelmiş. zerre merak ediyor musun diye sor bi.

şu orhan pamuk'un bir kitabını bitirebilmiş değilim ya, şu an gidip tüm kitaplarını alıp başucuma koymak ve geçen haftasonu yaptığım gibi evden hiç çıkmamak istiyorum. şu an ise hiçbir çim ve hiçbir koltuk beni rahat ettiremezmiş gibi geliyor. restless kelimesinin sözlük karşılığı olabilirim iki gündür. restless, yalan rüzgarı'ndaki R. tek isteğimin starbucks'a gidip saçmasapan bir muhabbete katılmak oluşu... lakin saçmasapan muhabbet edebileceğim kimse olmayacak yakınımda.

fotoğraf çektirmem lazım.

kimse kimseyi sevemez ama hiç kimse.

2 yazmadan duramayan var!:

ennnn anlamli olmus ama caktirma..
..read between the lines yeah

ayrica ben senle her daim sacmasapan muhabbet yaparim.. randomness onunde egilsin susu!

ve yazilarinin sonu benim hep kalbimi kirio pfffffff

 

randomness köpeğim olsun :)

 
Related Posts with Thumbnails

bencileyin

Fotoğrafım
iyiyim, kötüyüm, mutluyum, mutsuzum, güzelim, çirkinim - herkes kadar. çok şey bilir, her şeyi hatırlarım; çöp beyinliyimdir. bana alttan bakarsanız bir tanrı görürsünüz (temsili). müzik dinlerim, sadece yalnızsam veya sarhoşsam bağıra bağıra eşlik ederim; yoksa insanları düşünürüm aslında. ve severim. insanları severim; bazı insanları daha fazla, bazılarını çok çok fazla, boyumdan büyük severim. sonracıma, okurum. bir de yazarım; iyi, kötü, mutlu, mutsuz, güzel, çirkin - herkes kadar.

basılı materyalin hastasıyım!

read the printed word!