... yazı kalır.

bellatrix begins: batman gibi değil, anka kuşu gibi!

Yani...

Emre Altuğ'ın ilk albümü İbret-i Alem'de, şimdi kimselerin hatırlamadığı, böyle Okan'ın 90lı yıllar programına falan çıkamayacak bir şarkısı vardır: Yani.

O şarkı Fırat Tanış'ınmış meğer. Yıllardır izlemediğim Beyaz Show'u bayağı boşladığım geçen cuma izleyekaldım; birden adamın eline gitarı tutuşturuverdiler, o da birden söylemeye başladı, ben kendimi eşlik ederken buldum, sonra grooveshark'ta şarkıyı buldum, dinleyip duruyorum günlerdir.

Aa, ne içten şarkıymış meğer 'yani', biz ilkokulda olduğumuzdan kafam basmamış demek ki, o zaman bu şarkıyı atfettiğim hiçbir şey olmadığı için hayatımda, anlamamışım.

Sen neymişsin Koyu Bilal! Hem, yakışıklı olmayan adamlara verilen bu ayrıcalık nedir, Allahaşkına...
Bir adamdan bir şarkıyla etkilenmek mümkün müdür?

Bu adam bu şarkıyı yaptığında ilkokulda olduğuma üzüldüm.
Bu da bir aşk hali değil midir?

0 yazmadan duramayan var!:

Related Posts with Thumbnails

bencileyin

Fotoğrafım
iyiyim, kötüyüm, mutluyum, mutsuzum, güzelim, çirkinim - herkes kadar. çok şey bilir, her şeyi hatırlarım; çöp beyinliyimdir. bana alttan bakarsanız bir tanrı görürsünüz (temsili). müzik dinlerim, sadece yalnızsam veya sarhoşsam bağıra bağıra eşlik ederim; yoksa insanları düşünürüm aslında. ve severim. insanları severim; bazı insanları daha fazla, bazılarını çok çok fazla, boyumdan büyük severim. sonracıma, okurum. bir de yazarım; iyi, kötü, mutlu, mutsuz, güzel, çirkin - herkes kadar.

basılı materyalin hastasıyım!

read the printed word!