... yazı kalır.

bellatrix begins: batman gibi değil, anka kuşu gibi!

Envai renkte türban altı bezi bulunur.

Dikkat çekmemek veya tahrik etmemek adı altında cart curt renklerde örtüler takılmasına, altı beyaz pantolon üstü feshane giyinilmesine alıştık da; geçenlerde şu türban altı bezlerinden fuşya renkli bir tanesini gördüğümde yine de bi YUH! çektim. Tepki çekerim diye korkup fotoğraf çekmedim haliyle. Hala şaşırabildiğime seviniyorum da aslında, tam kaşarlanmadık demek ki.

Kafası karışık ülkemin güzel insanları, kafalarını giydikleri kıyafete uyduruyorlar tabi de, giydikleri kıyafetleri kafalarına nasıl uydurduklarını bir basın açıklamasıyla belirtsinler istiyorum.

Bu herbişeyibirbirineuydurma nanesinin aklıma üşüşen çeşitli örneklerini aşağıda sergiliyorum. Şuracıkta çarpılıverirsem blogumu kimseye emanet etmiyorum, böyle kalsın ibret-i alem kabilinden.

Bu arada türban altı bezi, peynir altı suyu tozu gibi bir şey mi ki?








0 yazmadan duramayan var!:

Related Posts with Thumbnails

bencileyin

Fotoğrafım
iyiyim, kötüyüm, mutluyum, mutsuzum, güzelim, çirkinim - herkes kadar. çok şey bilir, her şeyi hatırlarım; çöp beyinliyimdir. bana alttan bakarsanız bir tanrı görürsünüz (temsili). müzik dinlerim, sadece yalnızsam veya sarhoşsam bağıra bağıra eşlik ederim; yoksa insanları düşünürüm aslında. ve severim. insanları severim; bazı insanları daha fazla, bazılarını çok çok fazla, boyumdan büyük severim. sonracıma, okurum. bir de yazarım; iyi, kötü, mutlu, mutsuz, güzel, çirkin - herkes kadar.

basılı materyalin hastasıyım!

read the printed word!