... yazı kalır.

bellatrix begins: batman gibi değil, anka kuşu gibi!

Kiminin parası, kiminin Behlül'ü

Aşk-ı Memnu'yu evde olduğum akşamlar izliyor olmam, hakkında atıp tutma hakkımı elimden almaz diye düşünüyorum. Yeni elimize ulaşan haberlere göre, Aşk-ı Memnu hayırlı bir finalle hayata gözlerini yumuyormuş.

Bunda bloga konu olacak hiçbir şey yoktu aslında. Lakin geçenlerde tanıştığım Kler şahane bir tespit yaparak taşı gediğine oturtunca "ben bunu yazarım arkadaş" diyerek aldım iznini, kendi cümlemle aktarıyorum:

Hatırı sayılır bir Fransız lisesini bitirmiş ve görünürde üniversite okuma gibi bir gaye taşımayan (daha doğrusu, artık evleneceği için bu gayesini tamamen unutmuş olan) bir kızın bölümler boyunca fink attığı; yatlarda-katlarda, adalarda-modalarda gezindiği bir dizinin finalinden elde edilecek gelirin "Baba Beni Okula Gönder" kampanyasına bağışlanması nedir?

Tsss-sometimes durumu.

Bir de şöyle bir şey var ki bir aralar feysbukta çok ekmeği yenmiştir, azıcık sevimli olayım diye koyuyorum buraya:



25 Haziran 2010'da Bihter Ziyagil'in cenazesinde görüşelim beybiler!

0 yazmadan duramayan var!:

Related Posts with Thumbnails

bencileyin

Fotoğrafım
iyiyim, kötüyüm, mutluyum, mutsuzum, güzelim, çirkinim - herkes kadar. çok şey bilir, her şeyi hatırlarım; çöp beyinliyimdir. bana alttan bakarsanız bir tanrı görürsünüz (temsili). müzik dinlerim, sadece yalnızsam veya sarhoşsam bağıra bağıra eşlik ederim; yoksa insanları düşünürüm aslında. ve severim. insanları severim; bazı insanları daha fazla, bazılarını çok çok fazla, boyumdan büyük severim. sonracıma, okurum. bir de yazarım; iyi, kötü, mutlu, mutsuz, güzel, çirkin - herkes kadar.

basılı materyalin hastasıyım!

read the printed word!